Ünlü turizmci sıkıldı, her şeyi satıyor....

Ünlü turizmci sıkıldı, her şeyi satıyor....

34 yıllık turizmci Cem Polatoğlu, sahibi olduğu Baracuda Tour'un haksız yere kapatılmasının ardından Tur Andiamo’yu kurarak yoluna devam etti.

Ünlü turizmci sıkıldı, her şeyi satıyor....
16px
24px
29.06.2017 15:27
ABONE OLgoogle

Kendine özgü yazıları ve ilginç çıkışlarıyla öne çıkan 34 yıllık turizmci Cem Polatoğlu, sahibi olduğu Baracuda Tour'un haksız yere kapatılmasının ardından Tur Andiamo’yu kurarak yoluna devam etti. 

Geçenlerde kaleme aldığı bir yazıda çok sıkıldığını ve sahibi olduğu seyahat çantalarının her birini 40 bin euro’ya satışa çıkardığını duyurmuştu.

Arkadaşımız Özlem Kapar Bayburs’un duyumlarına göre, Polatoğlu’nun Tur Adamo’suna Japon ortağı da olan ve bir dönem Japonya pazarının lideri konumundaki eski bir turizmci talipmiş. Bu turizmci şirketin İtalyanca ‘hadi gidelim’ anlamına gelen Andiamo adının yaptığı çağrışımı çok beğenmiş. Şirketin borcu olmadığını duyunca Polatoğlu ile görüşmeleri hızlandırmış. Bu görüşmelerin olumlu sonuçlanıp el sıkışıldığına dair açıklamanın da yakında duyurulması bekleniyor. 

Polatoğlu’nu yakından tanıyanlar onun ne kadar “sıkıldım” dese de turizmden kopamayacağını ileri sürüyor. Hatta Tur Andiamo’nun satışını gerçekleştirdikten sonra Baracuda Tour'u elinde tutacağı ve ilk göz ağrısı şirketini yeniden canlandıracağı konuşuluyor. 

Baracuda Tour'un belgesi 2012 yılında haksız yere iptal edilmişti. Polatoğlu, bu haksızlığın düzeltilmesi için verdiği dört yıllık hukuk mücadelesinden başarıyla çıkıp belgesini geri aldı. Bu bilgilerden yola çıkan turizmciler, “Cem bu saatten sonra turizmden kopmaz. Çok sevdiği turizm işini Baracuda Tour'la devam ettirecek” diyor.

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde