Ünlü turizmci çark etti! Yunan adalarını boş verin demişti...

Ünlü turizmci çark etti! Yunan adalarını boş verin demişti...

Geçen yıl “Bırakın oraları” diyen Ender Alkoçlar ise kendisiyle çelişti. Ailesiyle Yunanistan’da görüntülendi.

Ünlü turizmci çark etti! Yunan adalarını boş verin demişti...
16px
24px
05.07.2017 05:41
ABONE OLgoogle

Beyaz Türkler, Yunan adalarına gitti. Ekonomik krizle boğuşan ülke, bayram etti. Geçen yıl “Bırakın oraları” diyen Ender Alkoçlar ise kendisiyle çelişti. Ailesiyle Yunanistan’da görüntülendi.

Takvim'de yer alan habere göre; Sosyetik isimler sınırları aştı. Beyaz Türkler, tatil için Yunan adalarına aktı. Hal böyle olunca ekonomik krizle boğuşan Yunanistan, bayram yaptı! Yunan medyası, "Bizi Türkler kurtardı" ifadelerini kullandı. Gözler ise Yunanistan'da tatil yapan isimlere odaklandı.

"TÜRK TURİZMİNE SAHİP ÇIKALIM" DEMİŞTİ...

'Komşu'nun yüzünü güldüren isimlerin başında Bodrum, Alaçatı gibi birçok yerde otelleri bulunan Ender Alkoçlar da vardı. Geçen yıl "Bırakın Yunan adalarını, dünyanın en güzel doğasına, denizine sahip Türk turizmine sahip çıkalım" diyen Ender Alkoçlar, çelişkili davrandı.

Yunan adalarının reklamının yapılmasına isyan eden Alkoçlar, bu yıl ailesiyle birlikte Yunan adalarında tatil yaptı. Mavi tura çıkan işadamı, önce Leros'ta ardından Marathi Adası'na uğradı.

Kızı Aslışah Alkoçlar da Yunanistan'da çekildikleri fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan paylaştı. "Türk turizmine sahip çıkalım" dedikten sonra Yunanistan'da görüntülenen Ender Alkoçlar'a tepki yağdı.

Sosyal medyada "Ender çelişki", "Geçen yıl söylediklerini unuttun mu", "Komşu'yu kıramadı" gibi yorumlar yapıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde