Ünlü şirketlerini Fransızlara sattı

Ünlü şirketlerini Fransızlara sattı

Reklam sektörünün önde gelen isimlerinden Osman Uslu, 4 büyük şirketindeki yüzde 49'luk hisseleri Fransız Publicis'e sattı.

Ünlü şirketlerini Fransızlara sattı
16px
24px
10.12.2016 07:01
ABONE OLgoogle

Reklam sektörünün duayen isimlerinden Osman Uslu, dört büyük iletişim şirketindeki (Publicis Yorum, Saatchi&Saatchi Istanbul, Nurun İstanbul ve Publicis Healthcare) yüzde 49'luk hissesini iletişim sektörünün global devi Fransız Publicis'e sattı.

Yaklaşık 35 yıldır sektörde faaliyet gösteren Uslu, Rekabet Kurulu onayının ardından 2006 yılında hisselerin yüzde 51'ini satarak ortak aldığı Publicis'e tüm şirketi devretmiş olacak.

Sarıgül ve CHP'nin reklamcısı işi bırakıyor......

Uslu, “Bu hisse satışı, Publicis'in bu dönemde Türkiye'ye olan inancını gösteriyor. Ben Publicis Groupe'a güveniyorum. Onlar da Türkiye'ye. Heyecanla kendi yeni yolculuklarımıza çıkıyoruz. 35 yıl boyunca kurduğum şirketlerde iki binden fazla nitelikli insanla çalışmanın mutluluğu ve onlara hep açık, şeffaf, dürüst ve ‘iyi insan' olmalarını öğütlemenin gururu içindeyim” dedi.

Osman Uslu ünlü Yorum Ajans’ın kurucuları arasındaydı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde