Ünlü oyuncu, işadamının oğluyla neden kavga ettiğini açıkladı

Ünlü oyuncu, işadamının oğluyla neden kavga ettiğini açıkladı

Bebek’teki ünlü bir mekanda tuvalet sırası yüzünden bir işadamının oğluyla kavga ettiği öne sürülen Emre Karayel, söz konusu iddiayı doğruladı, pişman olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, işadamının oğluyla neden kavga ettiğini açıkladı
16px
24px
22.09.2016 07:25
ABONE OLgoogle
GEÇTİĞİMİZ günlerde gittiği mekanda kavgaya karıştığı ve bir genci yumrukladığı iddia edilen Emre Karayel, suskunluğunu bozdu. 

Kavga olayını doğrulayan ünlü oyuncu, gencin alkollü olduğunu, ona sırasını vermesine rağmen kendisine küfür ve hakaret ettiğini ileri sürerek şöyle dedi:

“Mekan çok kalabalıktı, tuvalet önünde de sıra vardı. Herkes bekliyordu. Bu çocuk hiç durmadan söyleniyordu. Buna dayanamadığıım için ‘Hadi geç’ diyerek sıramı ona verdim. Söylenmeyi sürdürdü.

Çıktığında benim olayla ilgili yanımdakilerle konuştuğumu duyup ‘Sen hâlâ beni mi konuşuyorsun’ diyerek küfür etti. Küfürü duyunca öfkelenip bir kere vurdum. Ama bundan dolayı sonradan pişman oldum. Genç ve alkollü bir çocuktu sonuçta, hiç gerek yoktu.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde