Ünlü işadamı 'Depoyu doldur' dedi, 1 Milyon ödeyecek...

Ünlü işadamı 'Depoyu doldur' dedi, 1 Milyon ödeyecek...

Rusya'nın sayılı zenginlerinden Victor Rashnikov'un yatı Fethiye'ye geldi. İş adamının devasa yatını doldurmak için 12 tanker marinada hazır bulundu.

Ünlü işadamı 'Depoyu doldur' dedi, 1 Milyon ödeyecek...
16px
24px
18.04.2017 15:33
ABONE OLgoogle

Rus iş adamı Victor Rashnikov'un lüks yatı “Ocean Victory”, Muğla'nın Fethiye ilçesine geldi.

Türkiye'de Gebze ve İskenderun’da demir çelik tesisleri bulunduğu öğrenilen Rus iş adamının yatı, dün sabah Fethiye Körfezi’nden giriş yaptı.

Rus demir tüccarlarından metalürji şirketi sahibi Victor Rashnikov'un, ‘Ocean Victory’ isimli 120 metre uzunluğundaki mega yatına, 12 tankerle Aliağa Rafinerisi’nden getirilen 350 bin litre akaryakıt karadan ikmal edilmeye başlandı.

Akşam saatlerine kadar sürmesi planlanan akaryakıt ikmali için milyarder iş adamının 1 milyon lira ödeyeceği öğrenildi. Yaklaşık 400 milyon dolar değerindeki yatın, yakıt ikmalinin ardından Karayip Adaları'na gideceği kaydedildi.

Yatta; helikopter pisti, yüzme havuzu, jakuziler, yemek ve toplantı salonu, çalışma odası ve su sporları araçları yer alıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde