Ünlü iş adamlarının oturduğu siteye 'Kaçak' iddiası ortalığı karıştırdı

Ünlü iş adamlarının oturduğu siteye 'Kaçak' iddiası ortalığı karıştırdı

Birçok ünlü ve iş adamının evinin bulunduğu Ortaköy'deki Naciye Sultan Sitesi'nin bazı bölümlerinin kaçak olduğu iddiası site yönetimini harekete geçirdi. Sitede bulunan her bir villa ise 4-5 milyon değerinde.

Ünlü iş adamlarının oturduğu siteye 'Kaçak' iddiası ortalığı karıştırdı
16px
24px
17.08.2017 14:16
ABONE OLgoogle

Ortaköy'de ünlülerin ve iş adamlarının evlerinin bulunduğu Boğaz manzaralı Naciye Sultan Sitesi'nde şu sıralar ''kaçak yapı'' iddiası gündemde.

Siteden ev almak isteyen iş adamı Doğan Kasadoğlu, kredi çekmek için bankaya başvurdu. Ancak bu başvuru sonrasında sitede bulunan havuz, otopark ve bazı binaların kaçak olduğunu öğrendi. İş adamı bu iddiayı yargıya taşıdı.

Naciye Sultan Sitesi ruhsatsız çıktı

Site yönetimi harekete geçti

Kasadolu’nun bu iddiayı gündeme getirmesiyle site yönetimi harekete geçti. Sitede oturan Alarko Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih, avukatı aracılığı ile işadamı Kasadolu hakkında, “Hakaret ve iftira” suçundan hakkında dava açılmasını talep etti.

Garih şikayetinde, Doğan Kasadolu’nun maksatlı şekilde Naciye Sultan Sitesi’nde oturan kişilerin huzurlarını bozduğu, bu kişileri maddi-manevi zarara uğrattığını ileri sürdü. Garih’in avukatı şikayet dilekçesinde “Şüpheli sitede yönetimin topladığı 2,6 milyon doların güya sitenin yıkılmamasını engellemek için toplandığını ileri sürerek iftira atmıştır. Aynı sitede oturduğu için müvekkilim gerek yurt içinde gerek yurt dışında iyi imaja sahiptir. Çirkin iftiralar ve senaryolarla müvekkilime iftira ve hakarette bulunan Kasadolu hakkında ceza davası açılmasını talep ederim” dedi. İş adamı Kasadoğlu da karşı dava açtı.

Boğazdaki ruhsatsız Naciye Sultan Sitesi yıkılıyor

Villalar 4-5 milyon lira değerinde

Sitede Alarko Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih’in yanı sıra Neslihan Harmancı, Fuad Şerife Egeli, Raife Mücevher Topçuoğlu, Eda Uras, Ali Şükrü İskefiyeli gibi isimler de oturuyor. Ünlü sitede villalar 4-5 milyon lira değerinde.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde