Ünlü iş adamının fabrikası alev alev yandı

Ünlü iş adamının fabrikası alev alev yandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle kentin semasını kara bulutlar kapladı.

Ünlü iş adamının fabrikası alev alev yandı
16px
24px
31.10.2017 10:21
ABONE OLgoogle

Fabrikanın, bir dönem Adana Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevinde de bulunan FETÖ şüphelisi Hüseyin Nuri Çomu'ya ait olduğu öğrenildi.

Yangın sabah saat 07:30  sıralarında Seyhan İlçesinde bulunan Sunar Mısır Entegre Tesisleri’nde çıktı. Tesis çalışanlarının ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Fabrikada yangının yağın hammadesinin tutuşmasıyla çıktığı tahmin edilirken, yangının neden ortaya çıktığı söndürüldükten sonra ortaya çıkacak. Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

Hızla büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu söndürüldü.

Fabrikanın sahibi olan şirketten yapılan açıklamada da yağlı tohum kurutma tesisinde kurutulmakta olan ay çekirdeği tohumlarının bulunduğu yerde yangının çıktığı ve müdahaleler sonucu söndürüldüğü bildirildi.

SAHİBİ ÜNLÜ İŞADAMI… FETÖ SANIĞI….

Yangın çıkan tesisin bir dönem FETÖ’den cezaevinde de kalan Adanalı ünlü işadamı Hüseyin Nuri Çomu’ya ait olduğu öğrenildi. Bir dönem Adana Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevinde de bulunan Çomu, kentteki FETÖ davalarında şu an tutuksuz olarak yargılanıyor.  

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde