Ünlü iş adamı 10 Milyonluk tazminat davasını kazandı, sevgilisiyle kutladı

Ünlü iş adamı 10 Milyonluk tazminat davasını kazandı, sevgilisiyle kutladı

İki yıldır süren boşanma davası sonuçlandı. Kızıl gündüz eşinden boşandı, gece sevgilisiyle kutladı.

Ünlü iş adamı 10 Milyonluk tazminat davasını kazandı, sevgilisiyle kutladı
16px
24px
24.01.2015 12:48
ABONE OLgoogle
Uludağ Gazoz ve Uludağ Soda’nın patronu Levent Kızıl ile Sema Sipahioğlu’nun iki yıldır devam eden boşanma davası, dün görülen duruşmayla sonuçlandı.

Levent Kızıl, boşandığı günün gecesi sevgilisiyle görüntülendi. Mahkemenin boşandığı eşine 200 bin lira maddi, 100 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdiği Levent Kızıl, duruşmanın ardından soluğu sevgilisinin yanında aldı. İkili, akşam da boşanmayı kutlamak için Etiler'deki Fenix'e gitti.

Sema Sipahioğlu, eşi Levent Kızıl’a ‘zina’ ve ‘haysiyetsiz yaşam’ ithamlarıyla boşanma davası açmıştı. İki yıl süren dava, önceki gün sonuçlandı. Hakim, duruşmada çiftin artık birbirleriyle yaşamak istemediklerini göz önüne alarak boşanmalarına karar verdi.

Çiftin boşanmasına karar veren hakim, Sema Sipahioğlu’nun Levent Kızıl’a ‘zina’ ve ‘haysiyetsiz yaşam’ ithamıyla açtığı ve 10 milyon lira maddi, 10 milyon lira manevi tazminat istediği davayı ise reddetti.

Mahkemenin boşandığı eşine 200 bin lira maddi, 100 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdiği Levent Kızıl, duruşmanın ardından soluğu sevgilisinin yanında aldı.

İkili, akşam da boşanmayı kutlamak için Etiler’deki Fenix’e gitti. Sevgilisiyle baş başa yemek yiyen Levent Kızıl, artık bekar olduğu için fotoğrafları çekilirken rahat tavırlar sergiledi.



Levent Kızıl, Seda isimli sevgilisiyle boşanma davası sürerken Fenix’te görüntülenmişti. Kızıl’ın sevgilisi görüntülenince ‘eyvah patladık’ diye tepki göstermişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde