Ünlü giyim markasını sattı, restoran işine girdi

Ünlü giyim markasını sattı, restoran işine girdi

Markasını devreden, ancak üretim tesislerinde fason üretime devam eden şirket, yeni dönemde restoran işine odaklanmaya karar vermiş.

Ünlü giyim markasını sattı, restoran işine girdi
16px
24px
31.07.2015 14:41
ABONE OLgoogle
Arslanlı Örme Sanayii’nin sahibi Kaynar Ailesi restoran işletmeciliği alanına hızlı bir giriş yaptı. Yakın zamanda Arslanlı markasını devreden, ancak üretim tesislerinde fason üretime devam eden şirket, yeni dönemde restoran işine odaklanmaya karar vermiş.

Arkadaşımız Ceyhan Konuk’un görüştüğü ailenin ikinci kuşak temsilcisi Erman Kaynar, bu işe ciddi bir kaynak ayırdıkları bilgisini veriyor. Kaynar, yakın zamanda tekstil işinden tamamen çıkmayı planladıklarını da ekliyor.

Levent’te Kanyon AVM’nin hemen yanında yer alacak Butcha Steakhouse ve Marly şirketin ilk yatırımları. Bu restoranlar 1 Ağustos’ta hizmete girecek. Butcha Ankara’da da şubeleri bulunan ünlü bir steakhouse.

Markanın İstanbul haklarını satın alan Kaynar Ailesi, bu markayla büyümeye devam edecek. Marly ise geniş bir bara sahip ve dünya mutfaklarından örnekler sunan yeni bir format olacak. Ortak bir ana girişi olacak bu iki restoran toplamda 400’e yakın kapasiteye sahip olacak.

Erman Kaynar ilk şubeleri açılmamasına rağmen bu iş için çok güçlü bir kadro oluşturduklarını söylüyor. Kapanan GQ’nun profesyonel kadrosu transfer edilmiş. Ayrıca D-ream’in eski CEO’su Atif Malik de bu yeni şirketin CEO’su olarak transfer edilmiş. 

Şirketin yeni yatırımlar için görüştüğü 3-4 yer daha varmış. 2016 sonuna kadar üç yeni şube açılması hedefleniyor. Bunlardan ikisinin Butcha, biri ise Marly olması planlanıyor. Butcha Grill ismiyle bir de fast food formatı düşündüklerini anlatan Kaynar, orta vadede ise yine Butcha markasıyla New York ve Londra’da yatırımlar planladıklarını ekliyor. 
Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde