Ünlü genel müdür neden gözyaşlarını tutamadı?

Ünlü genel müdür neden gözyaşlarını tutamadı?

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen ayrılık konuşması yaparken gözyaşlarını tutamadı.

Ünlü genel müdür neden gözyaşlarını tutamadı?
16px
24px
27.07.2015 13:00
ABONE OLgoogle
Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Nisan 2000 yılından bu yana sürdürdüğü görevini, 2 Eylül 2015 itibariyle, bankada 1999’dan bu yana Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Fuat Erbil’e devrediyor. Özen, yeni dönemde Garanti Bankası Yönetim Kurulu Üyesi olurken, Ferit Şahenk Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürecek.

Görev değişimi ve bankadaki son gelişmeleri değerlendirmek üzere düzenlenen basın toplantısında konuşan Ferit Şahenk, “Nisan 2000'den bu yana zorlu, onurlu bir görevi başarıyla yerine getiren, Garanti’ye Garanti yapan dostum, mesai arkadaşım, bankacılık duayeni Ergun Özen görevini Fuat Erbil'e devrediyor. Ergun Özen, Garantililerin gönlünde büyük yer sahibi. Fuat Erbil’de bayrağı başarıyla taşıyacağına inancım sonsuz" dedi.

Ergun Özen ise ayrılık konuşması yaparken gözyaşlarını tutamadı. Özen, “15 yıldır gururla sürdürdüğüm görevimi Fuat Erbil’e devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bankacılığa ilk başladığımdan bu yana birçok şey değişti. Değişmeyen tek şey “güven” oldu. Ben buna odaklandım. Gecemizi gündüzümüze katarak Türkiye’nin en değerli kurumu olma mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Özen, Şahenk için ise şunları söyledi: “Profesyonellere güvenmek, ihtiyaç duyduğunda yanında olmak gibi ayrıcalıklı ortamı sunduğu için de teşekkür ediyorum.” 

Fuat Erbil’de Özen’e, “Gözünüz arkada kalmasın, emanete iyi bakacağız” dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde