Ünlü diş hastanesi iflas erteleme kararı aldı

Ünlü diş hastanesi iflas erteleme kararı aldı

Dentistanbul’un temeli 2001’de atıldı. Ünlü diş doktoru Mehmet Ali Özer’in attığı firma 2010’da el değiştirdi.

Ünlü diş hastanesi iflas erteleme kararı aldı
16px
24px
05.02.2016 14:05
ABONE OLgoogle
Dentistanbul’un temeli 2001’de atıldı. Ünlü diş doktoru Mehmet Ali Özer’in attığı firma 2010’da el değiştirdi. Onur Takmak’ın başında bulunduğu Rhea Girişim, üç yıla yakın bir süre şirketi bünyesinde tuttu. Sonunda firma 2013’te Murat Özel’e satıldı. Özel şirketi satın aldığında önemli hedefler belirlemişti. Medyaya yansıyan açıklamalarında Bursa’daki Dentatürk Diş Hastanesi’ne de satın aldığını açıklamıştı.

250 bin liraya aldı, ‘30 kat’ına sattı

Özel, hem İstanbul hem de Türkiye genelinde büyüme planları yaptığını ifade ederek, Riyad’ta da diş hastanesi açmayı amaçladıklarını kaydetmişti. Firmanın İstanbul’da Beşiktaş Yıldız, Levent, Kozyatağı ve Bakırköy’de dört hastanesi bulunuyor.

Dentistanbul’a yeni sahibi de derman olamadı. Murat Özel de mahkemenin yolunu tuttu. 26 Aralık 2024 tarihinde İstanbul 11. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne müracaat eden firmanın sahipleri bir yıldır süreci takip ediyordu.

Geçen hafta firma ile ilgili mahkeme kararını vermiş. Şirket yetkililerinin talebini olumlu bulan 11. Asliye Ticaret Mahkemesi heyeti şirketin bir yıl süreyle iflasın ertelenmesine karar kermiş.

Şirket yetkilileri bu kararla rahat bir nefes almış ve Dentistanbul’u tekrar sağlığına kavuşturabilmek için çalışmaya başlamış. İflasın ertelenmesi kararıyla icra ve alacak takiplerinden kurtulan şirket bu sıralar yeni projeler geliştirmeye çalışıyormuş. Umarız ortaklar, mahkemenin verdiği süreci iyi değerlendirir ve iflasa gitmekten kurtulur…

250 bin liraya aldı, ‘30 kat’ına sattı 

Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde