Ünlü çocuk markası iflas erteleme istedi

Ünlü çocuk markası iflas erteleme istedi

0-6 yaş arası çocuk giyiminde Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan marka iflas erteleme istedi, kayyum atandı.

Ünlü çocuk markası iflas erteleme istedi
16px
24px
21.11.2015 13:50
ABONE OLgoogle
İstanbul Merkezli, Aziz Bebe Tekstil Giyim San. ve Tic. A.Ş  iflas erteleme istedi, kayyum atandı.

0-6 yaş arası çocuk giyiminde Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan Aziz Bebe'nin 32 zincir mağazasında perakende satışı yapıyor. Firmanın kurucusu Üzeyir Kaya, İstanbul’un her yerine ulaşmak istediklerini söylemişti.

Davacı Aziz Bebe A.Ş. tarafından hasımsız olarak açılan iflasın ertelenmesi davası nedeniyle; İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünün; 8599627/0 sicil nolu AZİZ BEBE TEKSTİL GİYİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından; İflasın Ertelenmesi davası açılmış olup, haklarının zedelendiğini iddia eden gerçek ve tüzel kişilerin ilanın yayınlanmasından itibaren 15 gün içinde davaya müdahale veya itiraz ederek iflası gerektiren bir hal olmadığını ileri sürerek talebin reddini isteyebilecekleri, Ayrıca davacı şirkete İİK. m.179/a.2 ve TTK m.376/3 uyarınca denetçi kayyım heyeti olarak mali müşavir HAYRİ HAKAN KIVANÇ, hukukçu Doç.Dr. TURKAY ÖZDEMİR ‘in atanmalarına, kayyım heyetinin şirket malvarlığının korunması, iyileştirme projesinin uygulanması, alacaklıların korunması, alacaklılar arasında farklılık ve eşitsizlik yaratacak uygulama yapılmamasını denetlemekle ve şirket yönetim kurulunun karar ve işlemlerinin onaylanması ile görevlendirilmelerine ve birlikte yetkilendirilmelerine karar verildiği, İ.İ.K 17/a-2,166 md.gereğirice ilan olundu.

Aziz Bebe A.Ş, 1984’den beri Türkiye’ de Yeni Doğan bebek giyim ve Çocuk grubuna, Moda/Temel, Mevsimsel/Sabit hazır giyim üretimi/satışı yapıyor. İstanbul Altınşehir Şirket Merkezinde Laleli, Osmanbey satış noktalarında, ihracat, yurt içi toptan, Türkiye'deki kurulu 32 zincir mağazasında perakende satışı bulunuyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde