Ünlü beyaz eşya firmasının sahibi gözaltında

Ünlü beyaz eşya firmasının sahibi gözaltında

Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında gözaltılar devam ediyor.

Ünlü beyaz eşya firmasının sahibi gözaltında
16px
24px
25.07.2016 10:18
ABONE OLgoogle
Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Uğur Soğutma firmasının sahipleri Mehmet Takmaklı ile kardeşi Ali Takmaklı da darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, Fethullahçı Terör Örgütü ile bağlantıları olduğu iddia edilen iş adamı Mehmet Takmaklı ve kardeşi Ali Takmaklı bugün sabah saat 07.00 sıralarında gözaltına alındı.

Altıntaş Mahallesi’ndeki evlerine baskın düzenleyen polis, Takmaklı kardeşleri gözaltına aldı. Evlerde arama da yapan polisin, bazı evrak ve dokümana el koyduğu öğrenildi.

Uğur Soğutma firmasının sahiplerinden Mehmet Takmaklı

Gözaltına alınan işadamları, Nazilli Devlet Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrolünün ardından Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Firmanın Nazilli’deki ana üretim merkezi



62 YILDIR FAALİYET GÖSTERİYOR

Uğur Soğutma, 18 Nisan 1954 yılında Aydın Nazilli’de dondurma makineleri imalatıyla faaliyete başladı. Şirketin bugün itibariyle 220 bin metrekare kapalı alana sahip ana fabrikasında toplam 2 binden fazla çalışanı bulunuyor.

850’nin üzerinde satış noktasında yer alan firmanın ürünleri 5 kıtada 142 ülkeye ihraç ediliyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde