Ünlü aileye ait lüks otel icradan yarı fiyatına satıldı

Ünlü aileye ait lüks otel icradan yarı fiyatına satıldı

Kervansaray Grubu’na bağlı Bodrum’daki otel, bugün yapılan icra ihalesi ile satıldı.

Ünlü aileye ait lüks otel icradan yarı fiyatına satıldı
16px
24px
21.03.2017 14:57
ABONE OLgoogle

94 milyon 239 bin TL bedel belirlenen otel 47 milyon 150 bin TL’ye satıldı. Grubun Antalya Lara’daki otelin icra ihalesi ise önümüzdeki Mayıs ayında yapılacak.
 
Kervansaray otelleri, Bursalı Sayılgan Ailesi’ne ait. Sayılgan ailesi, daha çok tekstil sektöründeki yatırımları ile biliniyordu.

Ünlü otelin icradan satışında son dakika sürprizi

Ancak, hem tekstil hem turizm sektöründeki yatırımlar bir süredir mali sıkıntılar ile gündemde. Gruba bağlı şirketler tasfiye edilirken, bazıları için de iflas erteleme başvurusu yapıldı.

Kervansaray'ın iki dev oteli icradan satılacak

Kervansaray’ın Bursa, Antalya ve Bodrum’daki üç oteli icradan satışa çıkarılmıştı. Hürriyet'in haberine göre, Bodrum’daki otel bugün icradan satıldı.

ALACAĞA KARŞILIK SATILDI

Otelin icradan satışını, alacaklı konumdaki Mega Varlık Yönetim AŞ. istedi. Şirket, alacağına karşılık otelin icradan satışını istedi.

Kemer'de icradan satılık dev tatil köyü

47 MİLYON LİRAYA İHALE EDİLDİ

 İhale, Bodrum İcra Müdürlüğü’nde kısa süre önce sonuçlandı. 94,2 milyon TL muhammen bedel ile satışa çıkarılan otel için teklif veren olmadı. Böylece, 47 milyon TL’ye otel Mega Varlık’a ihale edildi.

İcradan satışlar, açık artırım süreci, belirlenen bedelin yüzde 50'si üzerinden başlıyor. 478 odalı otelde, çok sayıda bağımsız yapı da bulunuyor.

Ünlü otel icradan satılıyor
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde