Ünlü PRcı hangi holdinge yönetici oldu?

Ünlü PRcı hangi holdinge yönetici oldu?

PR sektörünün tanınmış isimlerinden daha önce Türk Telekom ve Sabancı Holding'de kurumsal iletişim yöneticisi olarak görev yapan Ahter Kutadgu dev holginge yönetici oldu

Ünlü PRcı hangi holdinge yönetici oldu?
16px
24px
01.08.2014 11:28
ABONE OLgoogle
PR sektörünün tanınmış isimlerinden Ahter Kutadgu, Doğan Holding'de kurumsal iletişimden sorumlu başkan yardımcılığı görevine transfer oldu. 

Ahter Kutadgu, 1982 yılında Saint Joseph Fransız Erkek Lisesi ve ardından 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 

1990 yılında Ditaş-Deniz İşlemeciliğinde ve 1991– 1995 yılları arasında Mobil Oil Türk A.Ş.’de Hukuk Müşaviri olarak, 1995 – 2000 yılları arasında ise Unilever Holding A.Ş.’de Hukuk Baş Müşaviri olarak çalıştı. Kutadgu, 2000 yılında Unilever Türkiye Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Üyeliği’ne atandı ve Hukuk sorumluluğuna ek olarak Kurumsal İletişim, Kriz Yönetimi, Devlet ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ilişkilerden de sorumlu olarak çalıştı. 

2002- 2005 yılları arasında ise Nestle Türkiye’de Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü olarak görev aldı.

2005 yılında Sabancı Holding'de Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevi yapan Kutadgu,  Mayıs 2006- Eylül 2007 arasında Türk Telekom Kurumsal İlişkiler Başkanı olarak görev yaptı. 

Kutadgu, 2007 yılından sonra kendi kurduğu Kutadgu Danışmanlık şirketiyle kişi ve kuruluşlara itibar yönetimi, iletişim, pazarlama, sosyal sorumluluk, paydaş yönetimi ve iç iletişim konularında danışmanlık hizmeti sunuyordu..
 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde