Ünlü İtalyan işadamı: Benim için hayattaki herşey seks

Ünlü İtalyan işadamı: Benim için hayattaki herşey seks

İtalyan işadamı Gianluca Vacchi popo salladığı dansını Instagram’a koydu; dünyaca ünlü bir fenomen oldu.

Ünlü İtalyan işadamı: Benim için hayattaki herşey seks
16px
24px
01.07.2017 09:18
ABONE OLgoogle

Lüks bir jet, büyük bir yat, güzel bir sevgili, şık kıyafetler, kaslı bir fizik, ünlü dostlar... Bingo: Dört senede 10 milyon takipçi! İtalyan işadamı Gianluca Vacchi popo salladığı dansını Instagram’a koydu; dünyaca ünlü bir fenomen oldu. Çoğu fenomen gibi artık o da bir DJ. Diğerlerinden farkı, çaldığı yerlere özel jetiyle gidiyor olması. Geçen hafta İzmir’deydi. Alaçatı’da buluştuk.

Para, pul, şan, şöhret ve güzel kadınlar... Çok sinir bozucu bir portresiniz...

- Sağ ol! İlk soru pat diye güzel oldu! Ama seninle aynı görüşte değilim. Hayatım ne kadar yaldızlı görünse de normal insanlara göre çok daha fazla çalışıyorum. Bunlar için çok uğraştım.

 Herkes çalışıyor ama kimsenin sizin gibi parıltılı bir hayatı yok. Sizi bu noktaya taşıyan gerçekten çaba mı yoksa şans mı?

- Şansa inancım var ama yeteneğin şansla buluşmasına daha çok inanıyorum. Yapabildiğimin en iyisini yapmak için uğraşıyorum. Önemli olan bir amaç belirlemek ve o yönde ilerlemek.

Gianluca Vacchi : Göreceksin, yakında takipçim 50 milyona çıkacak

 İlk paylaşımdan itibaren her şey fenomen olma yolunda atılmış planlı adımlar mıydı?

- Hayır, tamamen spontandı. İçimden geldiği gibi bir şeyler çekip paylaşıyorum. O danslar için falan da en uzun koreografimiz 10 dakika sürüyor.

 Neydi sizin amacınız, şöhret olmak mı?

- Cevap basit: Genç insanlarla iletişim kurmak... Onlara temas etme şeklinin değiştiğini fark ettim ve bu yola girdim.

İŞ HAYATIMDAKİLER DELİRDİĞİMİ DÜŞÜNDÜ

 Nereden çıktı bu gençlerle temas isteği?

- Gençler kendilerine birilerini örnek almayı seviyor. Ve artık örnek alınan isimler kesinlikle politikacılar değil. Onların bozulduğunu hepimiz biliyoruz. Bu yüzden beni örnek almaları amacıyla yola çıktım.

Gianluca Vacchi : Göreceksin, yakında takipçim 50 milyona çıkacak

 Yani siz bir rol model misiniz?

- Hayır, rol model değilim ama beni seviyorlar. Bana baktıklarında her şeyin mümkün olduğunu görüyorlar.

 Ama fenomen olmadan önce de servet sahibiymişsiniz...

- E yani! Benim işim gizli değil ki! Kuzenimle birlikte makine parçaları ürettiğimiz bir şirketimiz var. Yüzde 57’si bana ait. Borsa değeri de 3.4 milyon dolar.

Hep varlıklı mıydınız?

- Hayır. Mesela 25 yaşında belki de yüzde 1’ine sahiptim. Ama çalıştım. Şansımı ve yeteneğimi kullandım. Eğer o zamanlarki maddi durumumda olsam ve şu an benim gibi yaşayan bir adam görsem “Çok cool adam” diye düşünürdüm.

Sıradan bir işadamından sevgilisiyle danslarını paylaşan 10 milyon takipçili bir fenomene dönüşmek korkutmuyor mu?

- Korkutmuyor ama zorluyor... Bu paylaşımları yaptıkça iş hayatımdakiler delirdiğimi düşündü. Ama bir bakış açım vardı ve onu paylaşmak istedim. Şirketi zaten kuzenim yönetiyor. Ben hayatım bu şekilde değişmeden önce de hep işlerin stratejik taraflarıyla ilgileniyordum. Hep daha iyisini yapmak gerektiğini düşünüyorum. Göreceksin, kısa sürede takipçim 50 milyona çıkacak.

BENİM İÇİN HAYATTAKİ HER ŞEY SEKS

 50 yaşında bir babasınız. Sizce insanlar sizde ne buluyor?

- Ne diyorsun? Ben yaşlı mıyım? Sadece gözlerimde biraz bozulma var. Eğer boynumdan aşağıya doğru bir rahatsızlık hissedersem çok net söylüyorum, kendimi öldürürüm.

Beyaz slip mayolar falan... Libidonuz fotoğraflarda yansıttığınız kadar yüksek mi gerçekten?

- Hem de çok! Başka bir yerde, Amerika’da falan yaşasaydım, seks bağımlılığım yüzünden beni herhalde bir yere kapatırlardı.

 İtalya’da serbest demek...

- (Gülüyor) Seks kafada başlayıp biter. Benim için hayattaki her şey seks gibi... İnsanların beni DJ kabininde ya da sosyal medyada görmeleri, etkilenmeleri, hepsi benim için seks.

 Dünyanın birçok ülkesini dolaştınız. En seksi kadınlar neredeydi?

- Bana en seksi Türk kadınlarının olduğu söylendi. O yüzden de buraya geldim. Ama uçaktan yeni indim, daha kimseyi göremeden senin karşına oturttular.

 Amma çok dövmeniz var...

- Bunlar hayat hikâyem. Annemin, babamın, büyükanne ve büyükbabamın isimleri, önemli anlarım, hepsi vücuduma kazılı.

KADIN SAATİ KULLANIYORUM

Bir ‘stil ikonu’ olarak dolabınızda kaç kıyafetiniz var?

- Sayısını bilmiyorum. Ergenler gibiyim, giymesem de alıyorum. Fikir versin diye söyleyeyim 50’nin üstünde smokinim var.

 En büyük tutkunuz?

- Smokin ve saat. Ama sadece kadın saati kullanıyorum. Daha zarif diye.

 Christian Vieri, Zac Efron, Ricky Martin’in yakın arkadaşlarınız olduğunu biliyorum. Telefon rehberinizdeki en ünlü isim kim?

- Ünlü ve tanınan çok arkadaşım var. Ama insanları ünlü ya da ünsüz diye ayırmam. Kibar olan herkes  arkadaşım olabilir.

 Sorunun cevabını vermediniz?

- Telefonumda o kadar çok ünlü kadının numarası var ki... Hangisini söylesem?

 Bu şaşaalı hayatta hiç mi dram yok? Biraz içimize su serpin bari...

- Aa olmaz mı?

Mesela...

- Gençken çok utangaç bir adamdım.

 Bu mu yani yaşadığınız en ağır şey?

- Evet. İlginç değil mi? 18 yaşıma kadar insanların arasında duramadığım için hep spor yapardım. Bir insanın gücü değişime ayak uydurabilmesindedir. Beni de ayakta tutan bu.

 Zenginler genelde daha mahrem yaşamaya özen gösterirler. Belki de bütün hayatınızı Instagram’da teşhir ederek o utangaç yılların acısını çıkarıyorsunuz.

- Onu bilmiyorum ama göz önünde olmayı çok seviyorum. Yoksa yapamazdım. Zaten tutkularımdan biri iletişime açık olmak. İnsanların gelip benimle konuşması hoşuma gidiyor.

GAY’LİK 50 YIL ÖNCEDE KALDI

Videolarda yanınızda gördüğümüz Giorgia Gabriele kimi yerlerde sevgiliniz, kimi yerlerde eşiniz olarak geçiyor. Siz tam olarak nesiniz?

- O, komşunun kızı!

 Nasıl yani?

- Şaka bir yana. Evli değiliz. Bir kere 27 yaşımda evlendim. Birkaç yıl sürdü. Anladım ki evlilik benim tarzım değil.

 Neden?

- Çünkü benim için aşkta bile her gün yeni bir şeyler başarmak önemli. Eğer rutine girersen her şey bitiyor.

 O da bu şöhret ve kusursuz hayat planının parçası olmasın sakın?

- Herkes sadece ben ünlüyüm diye yanımda olduğunu sanıyor. Ama işin aslı öyle değil. Önemli olan ikimizin de kafasında ve kalbinde hissettikleri. Beni etkileyen tek kadın o.

 Kadınlar kadar erkekler de sizi beğeniyor... Nasıl desem, memnun musunuz bu ilgiden?

- Gay ya da heteroseksüel gibi ayrımlara inanmıyorum. Herkes insan. Ve artık kimsenin cinsel tercihinin bir önemi yok. Bunlar 50 yıl öncesinde kaldı.

Hakan Gence/Hürriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde