Umut Bulut patlamada babasını kaybetti

Umut Bulut patlamada babasını kaybetti

Ankara'da dün akşam meydana gelen bombalı saldırıda yaşamını yitirenler arasında Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da olduğu ortaya çıktı.

Umut Bulut patlamada babasını kaybetti
16px
24px
14.03.2016 16:35
ABONE OLgoogle
Patlamanın meydana geldiği Ankara'da dün Gençlerbirliği ile Süper Lig maçı oynayan sarı kırmızılı takım, gece İstanbul'a döndü.

Başkentte dün akşam meydana gelen bombalı saldırıda yaşamını yitirenler arasında sarı kırmızılı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da olduğu ortaya çıktı. Umut Bulut'un, babasının yaşamını yitirdiği haberini bugün 11.00 sularında antrenman için geldiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde aldı.

Acı haberle yıkılan milli futbolcu hemen Ankara'ya hareket ederken, bütün takım arkadaşları büyük şok yaşadı.

Kemal Bulut'un Gençlerbirliği-Galatasaray maçını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda izlediği, karşılaşma sonrası evine dönerken hain saldırının kurbanı olduğu belirtildi.

Galatasaray: 'Acımız çok büyük'

'Başkentimiz Ankara'da dün akşam gerçekleşen ve nepimlzl derinden sarsan vahim saldınnın ardından bu sabah aldığımız haberle bir kez daha kahrolduk.

Profesyonel futbolcumuz Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un masum insanlan hedef alan saldında hayatını kaybettiğini tarif edilemez bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Merhum Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, oyuncumuz Umut Bulut'a ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Acımız çok büyük...

GALATASARAY CENAZE İÇİN KAYSERİ'YE GİDİYOR

Galatasaray Futbol Takımı, yarın özel uçuşla Kayseri'ye gidecek ve cenazeye katılacak. Cenaze töreni Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde ikinci namazını mütakiben düzenlenecek.
Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut un babası Kemal Bulut, Ankara Kızılay'daki hain saldırıda hayatını kaybetti Umut Bulut un babasının dün Galatasaray'ın deplasmanda Gençlerbirliği ile oynadığı maçı statta izledi, maçın ardından evine dönerken saldırıda hayatını kaybetti.

Galatasaray Kulübünden alınan bilgiye göre, sarı-kırmızılı takımın dün Spor Toto Süper Ligde Genclerbirljğryle Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynadığı maç öncesi sarı-kırmızılı kafileyi kamp yaptığı otelde ziyaret eden ve daha sonra karşılaşmayı da tribünden takip eden Kemal Bulut, müsabakanın ardından meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybetti.

DOĞUM GÜNÜNDE BABASINI TOPRAĞA VERECEK, TÜM TAKIM KAYSERİ'YE GİDİYOR



Umut Bulutun babası Kemal Bulut yarın Kayseri'de toprağa verilecek. Kemal Bulut için ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve merhum toprağa defnedilecek. Yarın 33 yaşına basacak olan Umut Bulut, doğum gününde babasını toprağa verecek.
Skorer'in edindiği bilgiye göre: Galatasaray Futbol Takımı, yarın özel uçuşla KayserPye gidecek ve cenazeye katılacak. Cenaze töreni Kayserinin Yeşilhisar ilçesinde ikinci namazını mütakiben düzenlenecek.

UMUT BULUT ISINMAYA ÇIKTIĞINDA BABASINA EL SALLADI

Mücadele başlamadan önce babasını tribünde gören Umut Bulut o yöne doğru giderek uzaktan da olsa babasını son kez görmüş oldu. Misafir tribününde Ankaragücülü eski futbolcu ile yöneticiler ve ilk 18'e giremeyen Galatasaraylı oyuncularla birlikte maçı izleyen Kemal Bulut oğlunu son kez statta görmüş oldu.

Baba Bulut maç sonunda ise Umut Bulutun yanına inemedi ve çevresindekilere "Ben şimdi Umut u göremem. burası çok kalabalık ve aşağısı da kalabalıktır, yoğundur ben eve gideyim* dedi.

Galatasaraylı Umut Bulutun babası oğlunun maçını izleyip maç sonunda ise yanına inmekten vazgeçti ve evinin yolunu tutarken Ölüme gitti. Baba Bulut, Anıttepe'de bulunan oto kuaförüne gitmek isterken belediye otobüs durağında vefat etti.

AĞABEYİNDEN GELEN TELEFONLA YIKILDI

Maçtan sonra dün akşam İstanbul'a dönen Galatasaray kafilesi bu sabah ise Florya'da antrenmana çıktı. Umut Bulut antrenman tesislerindeki soyunma odasında abisinden gelen telefon ile acı haberi aldı ve yıkıldı. Umut'la birlikte tüm futbolcular haberi duyduktan sonra büyük üzüntü yaşadı. Umut apar topar Ankara'ya gitmek için yola çıktı.
Galatasaraylı idareciler son derece üzgün görünen ve perişan bir halde olan Umut'u yalnız bırakmazken, 2 kulüp personeli golcü futbolcuya refakat etti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde