Ümit Boyner'den mesaj: Korkmadan, hayallerinin peşinde...

Ümit Boyner'den mesaj: Korkmadan, hayallerinin peşinde...

Boyner Grup, 2009’dan bu yana her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm grup şirketleri ve markalarının katılımıyla hazırladığı özel ilanlarına bu yıl “Kadınlar Yaşasın” diyerek hazırladığı “#Yaşa” ilanıyla devam ediyor.

Ümit Boyner'den mesaj: Korkmadan, hayallerinin peşinde...
16px
24px
07.03.2016 15:05
ABONE OLgoogle
2009’dan bu yana her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir kampanyayla iş dünyasından ve toplumun tüm kesimlerinden kadınların eşitlik ve özgürlük taleplerine sesini katan Boyner Grup, bu yılki ilanında kadınların saklanmadan, katlanmadan, korkmadan, hayallerinin peşinde, sevgiyle, umutla ve özgürce yaşaması dileğini “#Yaşa” sloganıyla gündeme getiriyor

Boyner Grup, 2009’dan bu yana her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm grup şirketleri ve markalarının katılımıyla hazırladığı özel ilanlarına bu yıl “Kadınlar Yaşasın” diyerek hazırladığı “#Yaşa” ilanıyla devam ediyor. 

Geçtiğimiz yıllarda “Kadınlar Ne İster”, “Seç” ve “Çık” gibi sloganlarla toplumsal cinsiyet eşitliğine dair bakış açısını tüm toplumla paylaşan Grup, kadınların saklanmadan, katlanmadan, korkmadan, hayallerinin peşinde, sevgiyle, umutla ve özgürce yaşaması dileğini bu yıl “#Yaşa” sloganıyla gündeme getiriyor. En az yaşamak kadar önemli olan “özgürce yaşamaya”  Nazım Hikmet’in dizeleriyle gönderme yapan ilan “Kadınlar Yaşasın” diyerek sonlanıyor. 

Ümit Boyner: Toplumsal cinsiyet eşitliği bir kadın meselesi değil, bir demokrasi meselesi

İş hayatında ve yaşamın her alanında toplumsal cinsiyet eşitliğini tesis etmeyi bir “kadın” meselesi değil, bir “demokrasi” meselesi olarak gördüklerini ifade eden Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında  “Türkiye’de kadınların ekonomik, toplumsal ve siyasal alanlara katılımları ve temsilleri eşitlikçi ve demokratik toplumların hayli gerisinde olmaya devam ediyor. Ülkemiz ve kadınlar için hayal ettiğimiz, hedeflediğimiz seviyenin çok gerisinde olmamız yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de hepimiz için daha da önemli kılıyor. 

Boyner Grup olarak biz her zaman “iyi”nin üstünlüğüne inanıyoruz. İyi tanımının içinde eşitlik, adalet, özgürlük var; her şeyden önce insan var ve insan hakları, kadının ve tüm kimliklerin hakları var. İş yaşamında toplumsal cinsiyet eşitliğini tesis etmeyi de bir “kadın” meselesi değil, bir “demokrasi” meselesi olarak görüyoruz. İş dünyasının da iş yeri uygulamaları ve sosyal programlara katılımla bu zihniyet devriminde çok büyük bir rolü olduğuna inanıyorum. 

Bu bakış açımızı yaygınlaştırmak için şimdiye kadar pek çok çalışma yaptık. Bu çalışmalarımızın bir yansıması ve geçtiğimiz yıllardaki mesajlarımızın bir devamı olarak bu yılki kampanyamızla iş dünyasından ve toplumun tüm kesimlerinden kadınların eşitlik ve özgürlük taleplerine sesimizi katmak istedik” dedi. 

Boyner Grup, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ulusal gazeteler, internet siteleri, 500’ün üzerinde mağazası ve sosyal medya kanallarında yayımlanacak ilanıyla şu mesajları veriyor: “Hayatını yaşa, hayallerini yaşa / çocukluğunu yaşa, olgunluğunu yaşa / okulda yaşa, işte yaşa / sevgiyle, aşkla, umutla yaşa / kendi kararlarını yaşa / saklanmadan yaşa, katlanmadan yaşa / susmadan yaşa, korkmadan yaşa / kalbinle, aklınla, bedeninle özgür yaşa / bir ağaç gibi yaşa, bir orman gibi yaşa 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir kez daha, üstüne basa basa: YAŞASIN KADINLAR #YAŞA”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde