Uludağ’ın meşhur oteli 20 Milyon Dolara el değiştirdi

Uludağ’ın meşhur oteli 20 Milyon Dolara el değiştirdi

Türkiye’de kış turizmi deyince akla ilk Uludağ gelir… Kış turizminde iddiası olan tüm yatırımcılar Bursa Uludağ’da bir otel edinmek ister.

Uludağ’ın meşhur oteli 20 Milyon Dolara el değiştirdi
16px
24px
05.09.2014 12:32
ABONE OLgoogle
Türkiye’de kış turizmi deyince akla ilk Uludağ gelir… Kış turizminde iddiası olan tüm yatırımcılar Bursa Uludağ’da bir otel edinmek ister. Bursa merkezli Harput Holding’in patronu Muhammed Etkeser de turizm sektörüne girme kararı alınca Uludağ’da bir otel edinmek istedi. Bu konuda ortağı İsmail Çelik İnşaat’ın patronu İsmail Çelik’i de ikna etti.

Çelik ve Etkeser’in ortak olduğu İÇ-ME Turizm geçen hafta Uludağ’ın tanınmış tesislerinden Karinna Oteli, Koçoğlu İnşaat’tan satın aldılar. 10 yıl önce kurulan otelin 250 odası ve 750 yatağı bulunuyor. 

Öğrendiğimiz kadarıyla 20 milyon dolara el değiştiren Karinna için gelecek sezon ciddi bir restorasyon düşünülüyormuş. Kış sezonunun açılmasına az kaldığı için bu sezon otel mevcut haliyle misafirlerini ağırlayacakmış. Otel kış turizminin yanı sıra bir detoks merkezi olarak da müşterilerine hizmet verecekmiş. 

Bilindiği üzere İÇ-ME Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret, geçtiğimiz yıl Bodrum’da temelini attığı ‘Mivara’ projesiyle turizme adım attı. Resmi açılışı gelecek yılın mayıs ayında yapılacak olan Mivara, Bodrum’un en güzel koylarından Gündoğan’da hayata geçiriliyor.

Proje, denize sıfır konumlanmış 20 bin metrekare alan üzerine inşa edilen beş yıldızlı Mivara Luxury Resort & Spa ve yanındaki çok özel 16 adet ultra lüks villadan oluşan Mivara Premium Villlas’ı kapsıyor. Otel ve villaların yanı sıra koyun karşı yakasında 8 bin 140 metrekarelik alanda 26 daireden oluşan rezidans projesi de halen devam ediyor. 

Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde