Ülker, Pendik'de komşuları için cami yaptırıyor

Ülker, Pendik'de komşuları için cami yaptırıyor

Yıldız Holding, Pendik Besler Gıda’da 23 yıllık komşuları için cami yaptırıyor

Ülker, Pendik'de komşuları için cami yaptırıyor
16px
24px
01.02.2017 09:06
ABONE OLgoogle
Yıldız Holding, Pendik’te kurulu Besler Gıda’nın yanında 23 yıllık komşuları için cami yaptırıyor. Besler Mahmut Bayram Camii, kısa zamanda hizmete açılacak.
 
Yıldız Holding, Besler Gıda Fabrikası ile 1994 yılından bu yana ikamet ettiği Pendik ve Pendikli komşuları için Besler Gıda Mahmut Bayram Camii’ni inşaatına başladı. Caminin temel atma töreni 31 Ocak 2017, Salı günü yapıldı.
 
Yıldız Holding Yağ İş Birimi Başkan Yardımcısı Şükrü Çin’in ev sahipliğinde gerçekleşen törene, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, pladis TR, MENA & CA CEO’su Mehmet Tütüncü, MÜMSAD Başkanı Metin Yurdagül, Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman, Pendik Müftü Vekili Seyfi Bozkuş ile Besler Gıda çalışanları ve mahalle sakinleri katıldı.
 
Dualar ve kurban kesimiyle temeli atılan Mahmut Bayram Cami Pendik Kavakpınar Mahallesi ve Besler için önemli bir ihtiyacı karşılayacak.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde