Uçtu uçtu Reza Zarrab uçtu

Uçtu uçtu Reza Zarrab uçtu

Reza Zarrab'ın flyboard şovu Reza Zarrab-Ebru Gündeş, Bodrum’a demirledikleri lüks teknelerinde İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’yı ağırladı. Zarrab’ın flyboard şovu objektife böyle yansıdı.

Uçtu uçtu Reza Zarrab uçtu
16px
24px
25.07.2015 08:19
ABONE OLgoogle
Yaklaşık bir aydır 7 milyon euro’luk lüks tekneleriyle Bodrum’da tatil yapan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab çifti, üç gündür dostları İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’yı misafir ediyor. Ekip, dün Gümüşlük açıklarına demirledikleri teknede güneş ve denizin tadını çıkardı.

Bir ara 3,5 yaşındaki kızı Alara’yı denizde yüzdüren Zarrab, daha sonra “flyboard” yaptı. Gündeş ise denize girmek yerine eşiyle kızını izlemekle yetindi. İbrahim Tatlıses de güvertede Derya Tuna ve Aydemir Akbaş’la sohbet ederken objektife yansıdı. Sanatçı, lüks yatta gazete okuyarak vakit geçirdi.

DALGIÇLAR İBO İÇİN DALDI

Reza Zarrab’ın ailesine taze balık yedirmek için tuttuğu dalgıçlar bu kez çiftin misafirleri için işbaşındaydı. İşadamı, Tatlıses’in şerefine balık yakalamaları için dalgıç ekibini yakındaki bir koya gönderdi. Ekip, akşamüzeri getirilen balıklarla ziyafet yaptı.


Reza Zarrab, “flyboard”la deniz üzerinde uçtu. Zarrab’ın flayboard ekipmanını çıkarmasına teknedeki iki görevli yardım etti.


Ebru Gündeş, bikinili görüntü vermemek için denize girmedi.


Reza Zarrab’ın göğsündeki “Yıl 60” dövmesi dikkat çekti. Zarrab’ın dövmeyi Ebru Gündeş’le evlenirken “60 yıl hiç ayrılmayacağız” sözüne istinaden yaptırdığı öğrenildi. “Yıl 60” yazısı Zarrab’ın evinin kapısında ve teknesinin üzerinde de yer alıyor.


3,5 yaşındaki Alara, gün boyu iki bakıcısıyla oyunlar oynadı.

Hürriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde