Türkiye'de kepenk kapatan Markafoni'yi hangi Türk iş adamı aldı..

Türkiye'de kepenk kapatan Markafoni'yi hangi Türk iş adamı aldı..

Türkiye'de 2008 yılından beri hizmet veren moda ve alışveriş sitesi Markafoni, haziran sonunda kepenk kapatmıştı...

Türkiye'de kepenk kapatan Markafoni'yi hangi Türk iş adamı aldı..
16px
24px
09.07.2017 15:07
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin önde gelen e–ticaret sitelerinden Markafoni, Haziran ayı sonunda Türkiye'deki faaliyetlerine son verdiğini açıklamıştı.
 
İngiltere’deki Türk moda devi Select, kısa bir süre önce faaliyetlerini durduran Markafoni’yi satın almak için dünyanın en önemli e-ticaret şirketlerinden Güney Afrika merkezli Naspers Grubu ile el sıkıştı.

E-ticaret devi Markafoni de kapandı!..
 
Select Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu’nun Markafoni’nin satış süreci ve geleceğe yönelik planlamaları hakkında pazartesi günü açıklama yapacak.

İngiltere merkezli Selectfashion.co.uk‘un sahibi olarak tanınan Cafer Mahiroğlu, İngiltere'nin en zengin 100 iş adamı arasında gösteriliyor ve batık markalara duyduğu ilgiyle ünlü.

Markafoni satışıyla ilgili yaptığımız araştırmada, sitenin yeniden yayına girmiş olması ilk önemli not. Şu anda ürün satışına başlanmış değil ancak sitede Select markalı ürünler ve Selectfashion.co.uk'e yönlendiren reklamlar olduğunu görmek mümkün.

Bu tespitler elbette kesin bir sonuç sunmuyor ancak müşteri hizmetleriyle yaptığımız bir görüşmede sitenin yenilenme sürecinde olduğu bilgisini aldık.

Bu dönüşüm kapsamında Markafoni.com web sitesinin yazılım ve tasarımının Türkiye'de ve İngiltere'de faaliyet gösteren Alegra Digital tarafından yapıldığı duyumlarımız arasında.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde