Türkiye Finans’a yeni Genel Müdür Yardımcısı

Türkiye Finans’a yeni Genel Müdür Yardımcısı

Türkiye Finans’ta Osman Çelik’in Genel Müdürlüğe vekaleten getirilmesinin ardından üst yönetimde değişim süreci devam ediyor.

Türkiye Finans’a yeni Genel Müdür Yardımcısı
16px
24px
03.07.2015 12:53
ABONE OLgoogle
Banka’da 6 yıldır Proje Kredileri ve Ticari Tahsis Müdürü olarak görev yapan Bayram Uçar, Tahsis’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Katılım Bankacılığı’nın öncü ve yenilikçi kuruluşu Türkiye Finans’ta yeniden yapılanma süreci devam ediyor. Banka’nın Proje Kredileri ve Ticari Tahsis Müdürü olarak görev yapan Bayram Uçar, Tahsis’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

1974 Aydın doğumlu olan Bayram Uçar, 1997 Orta Doğu Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu. Uçar, 2010 yılında Fatih Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İşletme Yüksek Lisans eğitimini (MBA) tamamladı.

Uçar, çalışma hayatına 1997-1998 yılları arasında Albaraka Türk Katılım Bankası’nda Mali Tahlil ve İstihbarat Uzmanı olarak başladı. Kariyerine daha sonra Kuveyt Türk Katılım Bankası’nda Mali Tahlil ve İstihbarat Uzmanı ve Kurumsal Pazarlama Uzmanı olarak devam eden Bayram Uçar, 2004 yılında Türkiye Finans’a (Anadolu Finans) Mali Tahlil ve İstihbarat Kıdemli Uzmanı olarak transfer oldu. 1 Temmuz 2007 tarihinde Kurumsal Krediler Tahsis Müdür Yardımcısı görevine terfi eden Bayram Uçar, 15 Nisan 2009 tarihine kadar bu görevini sürdürdü. Uçar, son 6 yıldır Proje Kredileri ve Ticari Tahsis Müdürü olarak çalıştı. Bayram Uçar, 2015 yılı Haziran ayından itibaren ise Türkiye Finans Tahsis’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlendi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde