Türkiye Finans'a 4 ödül birden

Türkiye Finans'a 4 ödül birden

Türkiye Finans, Global Banking&Finance Review tarafından geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 4 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Türkiye Finans'a 4 ödül birden
16px
24px
18.07.2014 09:49
ABONE OLgoogle
Türkiye Finans, dünyanın önde gelen ekonomi yayınlarından Global Banking&Finance Review tarafından geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 4 farklı kategoride ödüle layık görüldü. 

Türkiye Finans, “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Ticari Bankası”, “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen KOBİ Bankası”, “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Perakende Bankası” ve “Türkiye’nin En İyi Ortak Markalı Kredi Kartı” ödüllerine sahip oldu. 

Katılım bankacılığının öncüsü Türkiye Finans, dünyanın en saygın ekonomi yayınlarından biri olan ve yayınlandığı 2011 yılından bu yana 200’den fazla ülkede takip edilen Global Banking &Finance Review tarafından 4 ayrı ödüle birden layık görüldü. Müşteri odaklı yenilikçi ürün ve hizmetler geliştiren ve hem bireysel hem de ticari bankacılıkta çözümler üreten Türkiye Finans’ın başarısı global arenada da birkez daha tescillenmiş oldu. Türkiye Finans, 2013 yılında olduğu gibi 2014 yılında da “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Ticari Bankası”, “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen KOBİ Bankası”, “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Perakende Bankası” ve “Türkiye’nin En İyi Ortak Markalı Kredi Kartı” ödüllerine sahip oldu. 

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın önde gelen finans kurumlarının değerlendirildiği Global Banking&Finance Review gibi saygın bir platformda 4 değerli ödüle layık görülmüş olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Türkiye’de ve uluslararası piyasalarda gösterdiğimiz üstün performansın uluslararası sektör profesyonelleri tarafından takdir edilmesinin haklı mutluluğunu yaşıyoruz. İstikrarlı büyüme ve reel ekonomiye katkı sağlama vizyonumuz çerçevesinde daha birçok ulusal ve uluslararası başarıya imza atacağımıza ve ülkemizi uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil edeceğimize inancım sonsuzdur. Bize güvenen değerli müşterilerimize şükranlarımı sunuyor, tüm çalışma arkadaşlarımı da bu vesileyle kutluyorum” dedi. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde