Turkcell'den şaşırtan fiyatlarla yeni T80 cep telefonu

Turkcell'den şaşırtan fiyatlarla yeni T80 cep telefonu

Turkcell T serisinin en yeni ve en akıllı telefonu T80 görücüye çıktı. Telefon şaşırtan fiyatla satışa çıktı..

Turkcell'den şaşırtan fiyatlarla yeni T80 cep telefonu
16px
24px
11.07.2017 09:37
ABONE OLgoogle

Yüksek teknolojiye sahip yeni T80, kolay kullanımlı arayüzü, ince ve zarif tasarımıyla dikkat çekiyor. T80’in 3 boyutlu (3D) fotoğraf çekme özelliği sunan çift arka kamerası ile görüntüler daha canlı hale geliyor.

Otomatik netleme, derinlik efekti ve istenen noktaya odaklanma gibi gelişmiş fotoğrafçılık özellikleri sunan T80’in ön yüzündeki flaşlı 13 megapiksellik kamerası karanlık ortamlarda da kolayca özçekim yapabilme imkânı sunuyor.
 
Altın sarısı (gold) ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile gelen T80, 7.7 milimetrelik süper inceliğin yanı sıra metal şık tasarıma sahip. Üstelik parmak izi okuma teknolojisiyle de T80’in ekran kilidini açmak hem daha güvenli hem daha hızlı hale geliyor.

SATIŞ FİYATI 1299 tl

T serinin bu en yeni ve en akıllısı T80, en iyi teknik özelliklere sahip telefonu uygun fiyatla almak isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Tarifeye ek 39 TL’den başlayan fiyatlara satışa sunulan T80’in peşin fiyatı ise 1.299 TL. Vatandaşlarla yapılan sokak röportajlarında telefon için 2 bin 500 TL ile 4 Bin TL arasında değişen fiyat tahmininde bulunuldu.
 
Türkiye’de bir ilk: Operatör markalı ilk sanal gerçeklik (VR) gözlüğü
 
T80 ile kullanıcının hayatını kolaylaştıran BiP, fizy, TV+, Dergilik, lifebox, Turkcell Akademi, GollerCepte, UpCall gibi Turkcell uygulamaları hazır halde geliyor. Android Nougat işletim sistemli cihazda VoLTE teknolojisi de bulunuyor. T80 entegre VR kullanım platformu sayesinde gelişmiş bir sanal gerçeklik (VR) deneyimi sunmaya hazır halde geliyor. Turkcell T80’in bütünleşik VR platformuyla uyumlu çalışan T VR’ı da Türkiye’nin operatör markalı ilk sanal gerçeklik gözlüğü olarak kullanıcıların beğenisine sunuyor.
 
T VR sayesinde fotoğraflar, videolar ve oyunlara adeta gerçek bir deneyime dönüyor. Ayrıca T80 kamerasıyla çekilen üç boyutlu görüntüler gerçekçi olarak T VR’dan da izlenebiliyor. T VR ilk 1 ay sadece T80 müşterilerine özel olarak satışa sunuluyor. Android tabanlı cihazlarla uyumlu çalışabilen T VR’a T80 satın alan müşteriler aylık 7,90 TL ödeyerek sahip olabiliyor. T VR’ın peşin fiyatı ise 199 TL.


 
Erkan: Turkcell T80 ile eşsiz bir dijital deneyim sunuyoruz
 
T serisi akıllı cihaz ailesinin 2010 yılından bu yana gelişerek büyüdüğünü söyleyen Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, “Bugün T serisinin en gelişmiş cihazı olan T80, bir telefondan daha çok hayata değer katan Turkcell uygulamalarıyla zenginleştirilmiş uçtan uca bir dijital deneyim sunuyor. T80 ile müşterilerimiz bir yandan TV+ ile televizyon keyfi yaparken bir yandan da fizy ile milyonlarca şarkı arasından dileğini dinleyebiliyor, istediği video klipleri izleyebiliyor.

Ayrıca cihazın gelişmiş fotoğraf yetenekleriyle çekilen 3 boyutlu fotoğrafları lifebox’ta saklarken, BiP ile de sevdikleriyle kolayca paylaşabiliyor. Bunun yanında Dergilik üzerinden 300’den fazla dergiyi okuyabilmenin keyfini yaşıyor. Kısacası T80 alanlar böylesine zengin bir dijital platforma tek cihaz üzerinden ulaşabiliyor. Yeni T80 özellikle fotoğraf tutkunlarının teknoloji anlamındaki tüm beklentilerini de fazlasıyla karşılıyor. Sanal gerçeklik için T80’in tamamlayıcısı olan T VR ile de operatör markalı ilk sanal gerçeklik gözlüğünü sunarak Türkiye’de bir ilke imza atıyoruz. Bugün olduğu gibi bundan böyle de en yeni teknolojileri kullanıcılarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.


 
Ön satışta T80 alan müşterilerimiz T VR’a ücretsiz sahip olacak
 
Turkcell T80 ile birlikte müşterilerine bir de sürpriz yapıyor. Buna göre bugün (11 Temmuz)  www.turkcell.com.tr üzerinde başlayan ön satıştan platinum tarife kontratıyla T80 alanların tamamı T VR sanal gerçeklik gözlüğüne ücretsiz sahip olacak. Ön satışlar 18 Temmuz’da sona erecek. 18 Temmuz’dan sonra T80, www.turkcell.com.tr’nin yanı sıra Türkiye genelindeki tüm Turkcell mağazalarından satın alınabilecek. Ayrıca, platinum tarifelerle T80 alan müşterilere TV+ uygulaması içerisinde yer alan tüm kanallar da açık olacak. 
 
Ekran koruyucusu hediye
 
Turkcell’in en akıllısı, 5.2 inç ekran büyüklüğüne sahip T80, cihazların olmazsa olmazı ekran koruyucusuyla beraber geliyor. T80’in kutusundaki aksesuarlar arasında yer alan ekran koruyucu, cihazı kırılma ve çizilmelere karşı güven altında tutacak. Böylece ekran koruyucu için ekstra para harcamaya gerek kalmayacak. T80’e özel kılıf seçenekleri de Turkcell mağazalarında müşterileri bekleyecek.
 
Hologram aparatıyla birlikte geliyor
 
Turkcell’in tüm beklentileri tek telefonda bir araya getirdiği T80’in kullanıcılarına bir sürprizi daha var. T80 ile birlikte gelen hologram aparatı sayesinde internetteki 3 boyutlu hologram videolarını her yerde keyifle izlemek mümkün hale gelecek. 
 
 Turkcell T80’in Teknik Özellikleri:
 
Turkcell 4.5G ile 300 Mbps’ye kadar indirme hızı
Metal kasada gold ve gri renk seçeneği 
Parmak izi okuyucu
 
Ekran
5.2’’ Full HD Ekran
1920 x 1080 Ekran çözünürlüğü
 
Etkileyici performans
Qualcomm 8 çekirdekli işlemci (1.4GHz*4) + (1.1GHz*4)
2 GB RAM
16 GB dahili hafıza (128 GB  micro SD artırılabilir hafıza desteği)
VoLTE
Dolby Audio Ses Sistemi
 
Gelişmiş Kamera
13MP + 2MP çift arka kamera / 13MP flaşlı ön kamera
3D fotoğraf çekimi ve otomatik netleme
1080p HD Video Kayıt
Derinlik efekti ve dilediğin noktaya odaklama
Farklı Çekim Modları
 
İşletim sistemi
Android Nougat
 
Turkcell’e Özel Uygulamalar
BiP, fizy, TV+, Dergilik, lifebox, Akademi, GollerCepte, Hesabım, UpCall
Kolay Kullanım Arayüzü
T80 Keşif
 
T VR’ın Teknik Özellikleri
Ergonomik tasarım
4,7’’- 6’’ inç ekranlı cep telefonlarıyla uyumlu
Parlaklık derecesini otomatik ayarlayabilen hassas lens
360 derece panoramik videoları izleyebilme
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde