Türk kadın girişimciye inovasyon ödülü

Türk kadın girişimciye inovasyon ödülü

Türk kadın girişimci Nuray Karalar, "Balkan Koalisyonu-Mobility Project" kapsamında düzenlenen uluslararası yarışmada birincilik ödülü aldı

Türk kadın girişimciye inovasyon ödülü
16px
24px
21.11.2014 06:55
ABONE OLgoogle
Hava ambulansı alanında faaliyet gösteren kadın girişimci Nuray Karalar, "Balkan Koalisyonu-Mobility Project" kapsamında düzenlenen uluslararası yarışmada "İnovasyonda Kadın Girişimciler" kategorisinde birincilik ödülü aldı.  

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, yarışmaya Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Hırvatistan, Romanya, Makedonya, Arnavutluk ve Sırbistan'dan aday gösterilen kadın girişimciler katıldı. 

Yarışmada, Kadın Girişimciler Derneği tarafından aday gösterilen Nuray Karalar, "İnovasyonda Kadın Girişimciler" kategorisinde birinciliğe layık görüldü.  

Karalar, yaptıkları işin bilgi birikimi ve tecrübe gerektirdiğini belirterek, hava ambulansı alanında elde ettikleri know-how ile artık dünyaya açılmaya hazır olduklarını ifade etti. 

Ödülün motivasyonlarını daha da artırdığını kaydeden Karalar, firma olarak filolarına yakın zamanda ekleyecekleri yeni uçaklar ile operasyon alanlarını genişletmeyi planladıklarını sözlerine ekledi. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde