Türk iş kadını BM’ye ‘kadın sözcüsü’ olarak atandı

Türk iş kadını BM’ye ‘kadın sözcüsü’ olarak atandı

Nur Ger, 2016 yılından itibaren 2 yıl süreyle Birleşmiş Miletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri (UN WEPs) girişimine İş Dünyası Sözcüsü olarak atandı.

Türk iş kadını BM’ye ‘kadın sözcüsü’ olarak atandı
16px
24px
18.02.2016 08:52
ABONE OLgoogle
Toplumsal cinsiyet eşitliği savunucusu olarak tanınan sanayici Nur Ger, 2016 yılından itibaren 2 yıl süreyle Birleşmiş Miletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri (UN WEPs) girişimine İş Dünyası Sözcüsü olarak atandı.

UN WEPs Liderlik Grubu’na da dahil edilen Nur Ger aynı zamanda, 15-16 Mart 2016 tarihleri arasında ABD New York’ta düzenlenecek Birleşmiş Miletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri Yıllık Konferansı’na (UN WEPs Annual Event) davet edildi.

Prensipleri imzalayan ilk Türk KOBİ’si olan SUTEKS Group’un Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜSİAD Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalışma Grubu Başkanı Nur Ger, konferansın 15 Mart’taki ana oturumuna özel konuşmacı olarak katılacak.

İş Dünyası Sözcüsü olarak 2016-2018 yılları arasında bu girişime yönelik Türk İş dünyası ve kamuoyunda farkındalık artırıcı projeleri hayata geçirecek olan Nur Ger, 2013 yılında şirketinin insan odaklı ve kadın erkek eşitliği gözeten kurumsal iş modeliyle Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri (UN WEPs) girişimi tarafından onur ödülüne layık görülmüştü.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde