Türk iş adamı bayrağımızı İtalya'da dalgalandırdı

Türk iş adamı bayrağımızı İtalya'da dalgalandırdı

D’S Damat Italya’nın en ünlü rallisi Rally Italia Sardegna’da yarışan Dettori-Pisano ekibine sponsor oldu.

Türk iş adamı bayrağımızı İtalya'da dalgalandırdı
16px
24px
12.06.2017 10:03
ABONE OLgoogle

Kendi klasmanında büyük bir başarı yakalayan ikili, organizasyonun da en dikkat çeken ekibi oldu.

8-11 Haziran’da Sardunya’da gerçekleşen ve Italya’nın en ünlü rallisi olan Rally Italia Sardegna’ya D’S Damat’ın sponsorluğu damgasını vurdu.

Yarışı yerinde izlemeye giden Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, eşi Ahu Orakçıoğlu ve kızları Sare yarış öncesi pilotlar ile tanışarak keyifli vakit geçirdiler.

“Spor denince akla yalnızca futbol gelmemeli”

Uzun süredir yurtiçinde ve yurtdışında spora ve sporcuya verdiği destekler ile gündemde olan ve geçtiğimiz hafta
Makedonya Milli Takımı sponsoru olarak A Milli Takımımız ile aynı sahaya çıkan D’S Damat markası ile daha çok sponsorluğa ve desteğe imza atacaklarını söyleyen Süleyman Orakçıoğlu, “Spor denilince akla yalnızca futbol gelmemeli, her dalda spora ve sporcuya destek bizler için önemli. Takımımız Sardunya’da çok önemli başarılar yakaladı. Bu başarı İtalya’da açmayı düşündüğümüz yeni mağazalarımız için bizleri de motive ediyor.” dedi.

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, eşi Ahu Orakçıoğlu, kızları Sare ve pilotlar Türk bayrağı önünde..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde