Topçu 220 Bin Liralık saati kime hediye etti?

Topçu 220 Bin Liralık saati kime hediye etti?

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun sevdiği bürokratlara pahalı hediyeler gönderdiği öne sürüldü. Topçu bir bürokrata 220 Bin Dolarlık saat hediye etmiş..

Topçu 220 Bin Liralık saati kime hediye etti?
16px
24px
21.07.2014 08:23
ABONE OLgoogle
Maliye Müsteşarı Naci Ağbal'a  220 bin dolarlık saati THY Başkanı Hamdi Topçu'nun hediye ettiği ortaya çıktı. Topçu'nun, sevdiği bürokratlara bu tip pahalı hediyeler gönderdiği öğrenildi
 
Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan’a yönelik vatandaşlardan gelen “saat kaç” protestoları, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Naci Ağbal’ın, iki yıl önce tartışma konusu olan ve değerinin 220 bin dolar olduğu öne sürülen saatinin yeniden hatırlanmasına yol açtı.

İki yıl önce, toplu sözleşme görüşmelerinde memurlara yüzde 3,5 oranında zam önerirken, 220 bin dolarlık saat taktığı için eleştirilerin hedefi olan Naci Ağbal’a, sözkonusu saati kimin hediye ettiği bulunamamıştı. Maliye Bakanlığı’nın iki numaralı koltuğunu oturan Naci Ağbal’ın saatinin sırrı iki yıl sonra çözüldü. Sözkonusu saati, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun hediye ettiği öğrenildi.



Topçu’nun, “sevdiği bürokratlara” zaman zaman bu tür hediyeler gönderdiği belirtildi. Hatta Topçu’nun özel bir terzisinin bulunduğu ve sevdiği bürokratlara bu terziden de takım elbise hediye ettiği öne sürüldü. Naci Ağbal (Fotoğrafta sağda) aynı zamanda THY yönetim kurulu üyeliği görevini de yürütüyor.

Hüseyin Özay/Taraf
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde