Tekstilkent'in yeni başkanı sürpriz bir isim oldu

Tekstilkent'in yeni başkanı sürpriz bir isim oldu

Tekstil sektörünün can damarı olan ve yüzlerce işyerine ev sahipliği yapan Tekstilkent’te önemli bir görev değişikliği yaşandı.

Tekstilkent'in yeni başkanı sürpriz bir isim oldu
16px
24px
05.04.2016 07:45
ABONE OLgoogle
Türkiye ev tekstili sektörünün büyümesinde büyük bir paya sahip olan Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Başkanı Yaşar Küçükçalık, üyelerden tam not alarak Tekstilkent’in yeni başkanı seçildi.

Türkiye tekstil sektörüne ev sahipliği yapan Tekstilkent’in önceki gün gerçekleşen 5. Tekstilkent Olağan Genel Kurulu’nda yönetim değişikliği yaşandı. Türkiye ev tekstili sektörünün büyümesinde büyük bir paya sahip olan Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Başkanı Yaşar Küçükçalık, genel kurulda aldığı  yoğun destekle yeni başkan seçildi. 

Tekstilkent üyelerinin yoğun katılım gösterdiği, seçimli genel kurulda başkan adayları yarıştı. Hararetli geçen genel kurul sonrası Yaşar Küçükçalık ve deneyimli isimlerden oluşan yönetim kurulu listesi, görevi devraldı.  

Küçükçalık: Sektörümüzün sorunlarına çözüm sunmak için yola çıktık

Tekstilkent’in yeni başkanı Yaşar Küçükçalılk, tüm üyelerin güç birliği ile Tekstilkent’te yeni bir çağ açmak istediklerini söyledi. Küçükçalık, “Sektörümüzün sorunlarına çözüm sunmak için girdiğimiz bu yolda hedeflerimizi hep yüksek tuttuk. Ve şimdi de sesimizi Tekstilkent’te taşımanın mutluluğu içerisindeyiz. Tekstilkent’in sorunlarına çözüm önerisi sunmak hepimizin görevi. Her şey çok yeni, önümüzde uzun ve heyecanlı bir dönem bizi bekliyor. 500 dönüm arazinin ve 4000’den fazla işyerinin çözüm bekleyen sorunları var. Hepsine çözüm üretebilmek bizim görevimiz. Çözüm odaklı planlarımızı bir an önce yürürlüğe koymalı ve çok çalışmalıyız. Bu görevi bize emanet eden herkese çok teşekkür ederim” dedi. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde