Tefeciden 3 bin TL borç aldı hayatı karardı

Tefeciden 3 bin TL borç aldı hayatı karardı

Davut Güloğlu'nun eski sevgilisi olan oyuncu Pelin Sürbay, 3 bin TL borç aldığı Hünkar M. adlı kişinin kendisini taciz ve tehdit ettiğini söyledi.

Tefeciden 3 bin TL borç aldı hayatı karardı
16px
24px
22.12.2016 10:52
ABONE OLgoogle

Davut Güloğlu'nun eski sevgilisi olan oyuncu Pelin Sürbay, 3 bin TL borç aldığı Hünkar M. adlı kişinin kendisini taciz ve tehdit ettiğini söyledi. Sürbay, senette tahrifat yapılarak borcunun 110 bin TL'ye çıkarıldığını da iddia etti.

Borç aldığı kişi tarafından taciz ve darp edildiğini iddia ederek savcılığa başvuran oyuncu Pelin Sürbay, yaşadığı dehşeti GÜNAYDIN'a anlattı. 

Şarkıcı Davut Güloğlu'nun eski sevgilisi olan Sürbay, bazı sağlık sorunları nedeniyle Hünkar M. isimli tanımadığı bir kişiden 3 bin TL borç aldığını söyledi. Sürbay; komşusu vasıtasıyla tanıştığı kişinin başta kendisine yardımcı olmak istediğini, daha sonra borç karşılığında kendisine senet imzalattığını belirtti. Sürbay'ın açıklamaları şöyle:

Kendisinden borç aldıktan sonra Hünkar M. beni Instagram'da takip etmeye başladı. Bu kişinin; daha önce tanışmak, arkadaşlık kurmak ve iş bahanesiyle beni sosyal medyada rahatsız eden şahıs olduğunu anladım.

Hünkar M.'nin daha önce basına yansıyan tefecilik, evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından tutuklandığını öğrendim. Bu andan itibaren kötü niyetli olduğunu anladığım bu şahıstan mümkün olduğunca uzak durmaya çalıştım. Ancak Hünkar M., bana Instagram ve Whatsapp'tan bir kısmı cinsel içerikli olan mesajlar yolladı ve beni tehdit etti. Bana "Gelmezsen borcun 50 bin TL olur, 100 bin olur. Sen beni tanımıyorsun ama tanıyacaksın" dedi. Borç aldığım miktarı, senette tahrifat yapmak yoluyla 110 bin TL'ye çıkardı.

Hünkar M., İstanbul Anadolu Asliye Ticaret Mahkemesi'nden, 110 bin TL'lik sözde alacağın 9 bin TL'lik kısmı için ihtiyadi tedbir kararı aldırdı. Evime gelip haciz işlemi başlattı. Yanında icra memuru ile birlikte, kendisini avukat olarak tanıtarak evime girdi. Defalarca kez uyarılmasına rağmen haksız girdiği evden dışarı çıkmadı ve arbede yaşandı. Polisler bizi Etiler Polis Merkezi'ne götürdü. Darp raporu alıp bu kişiden şikayetçi oldum.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde