Tarkan’ın düğün tarihi ve yeri belli oldu

Tarkan’ın düğün tarihi ve yeri belli oldu

Megastar Tarkan ve eşi Pınar Dilek, düğünü Almanya'da yapacak.

Tarkan’ın düğün tarihi ve yeri belli oldu
16px
24px
03.05.2016 04:37
ABONE OLgoogle
Tarkan’ın düğün haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bu haber hayranlarını üzdüğü kadar, müzmin bekarların da eğlenceli yorumlarına neden oldu.

Uzun süredir birlikte olduğu Pınar Dilek’le geçen cuma Tarabya’daki evinin bahçesinde nikâh masasına oturan Tarkan, düğünü Köln’de yapacak.

29 Nisan’da sanatçının Tarabya’daki evinin bahçesinde evlenen çiftin nikah şahidi, megastarın eniştesi Mahmut Menekşe ile Dilek’in bir çocukluk arkadaşı oldu.

Tarkan’ın özel dikim bir takım, Dilek’in ise Zeynep Erdoğan imzalı elbiseyle boy gösterdiği tören, kısa sürede Twitter’ın en çok konuşulan başlıkları arasına girdi.

Çift, gelin tarafının neredeyse tamamının Almanya’da yaşaması nedeniyle düğünü bu cuma Köln’de yapacak. Bu arada Pınar Dilek’in düğün için de farklı bir gelinlik diktirdiği, çiftin balayına haziranda çıkacağı ve şimdilik tercihlerinin Uzakdoğu olduğu öğrenildi. Tarkan balayından sonra ise Avrupa turnesine çıkacak.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde