TÜSİAD sustu, MÜSİAD 250 bin 'Evet' dedi...

TÜSİAD sustu, MÜSİAD 250 bin 'Evet' dedi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı İstihdam Seferberliği için dernekler harekete geçti. Ancak TÜSİAD'dan hiçbir açıklama gelmedi...

TÜSİAD sustu, MÜSİAD 250 bin 'Evet' dedi...
16px
24px
13.02.2017 11:09
ABONE OLgoogle

MÜSİAD SEFERBERLİĞE 250.000 İLE ‘EVET’ DEDİ!

MÜSİAD, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı İstihdam Seferberliğinde “BİZ DE VARIZ” dedi. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD üyesi 50 bin üye işletmenin her birinin ortalamada 5’er kişi alarak, 250 bin yeni istihdam imkanı oluşturmayı hedeflediğini açıkladı.

Daha güçlü bir Türkiye için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayan Olpak, açıklamasında şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın istihdam seferberliği çağrısı ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Çünkü istihdam, sosyal ve ekonomik olarak iki boyutuyla da önemli bir konudur. Sosyal boyuta baktığımızda, işsiz vatandaşımızın çalışması, ailesine ve çevresine katkı sağlaması, çocuklarının eğitimini karşılayabilmesi, terör ve benzeri oluşumlardan uzak kalabilmesi gibi önemli pozitiflikler barındırır. Diğer taraftan da istihdam artışı demek, ekonomik olarak çarkların daha fazla dönmesi, daha fazla üretim, daha fazla katma değer ve kalkınma hızının artması demektir" ...

TÜSİAD NEDEN SESSİZ

Patronlar kulübü olarak bilinen Türk Sanayicileri ve İş adamları Derneği'nin (TÜSİAD) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı İstihdam Seferberliğine destek veren bir açıklama yapmaması dikkat çekti..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde