TÜSİAD'ın Başbakan Yıldırım'ı ziyaretinde heyette kim yoktu?

TÜSİAD'ın Başbakan Yıldırım'ı ziyaretinde heyette kim yoktu?

Geçen haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden TÜSİAD'ın yeni yönetim kurulu, bugün Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Ancak heyette önemli bir isim yoktu...

TÜSİAD'ın Başbakan Yıldırım'ı ziyaretinde heyette kim yoktu?
16px
24px
03.03.2017 14:18
ABONE OLgoogle

TÜSİAD'ın yeni yönetim kurulu, bugün Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi. Erol Bilecik başkanlığındaki TÜSİAD heyeti, ekonomi ve yatırım ortamı, AB ile ilişkiler, Gümrük Birliği, istihdam, kadınların iş yaşamına katılımı, Sanayi 4.0, sektörel politikalar, dijital dönüşüm, eğitim ve gençlik konularında Türk iş dünyasının görüşlerini Başbakan Yıldırım'a sundu. 

TÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu belirtilen kabul sonrasında TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, "Dünyada teknoloji ve ekonomi hızlı bir değişim içerisindedir. Küresel ortamda Türkiye'nin güçlü demokrasi, sürdürülebilir ekonomik büyüme ve sosyal kalkınma hedefleri açısından kamu ve özel sektör işbirliği her zamankinden çok daha fazla önem kazanmıştır. Bu açıdan Sayın Başbakan ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İş dünyası olarak, daha rekabetçi bir Türkiye adına, önümüzde ortaklaşa takip edeceğimiz yoğun bir program olduğunu görüyoruz" dedi.

TÜSİAD, Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ne sözü verdi?

Başbakan Yıldırım ile görüşen TÜSİAD heyetinde; Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, Başkan Yardımcısı Simone Kaslowski, Başkan Yardımcısı Murat Özyeğin, TÜSİAD üyeleri Serra Akçaoğlu, Metin Akman, Batu Aksoy, Esin Güral Argat, Barış Oran, İdil Yiğitbaşı ve Bahadır Kaleağası ile Ankara Daimi Temsilcisi ve TBMM ile İlişkiler Sorumlusu Eray Akdağ yer aldı.

21 ŞUBAT'TA DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA GÖRÜŞMÜŞTÜ

TÜSİAD yeni Yönetim Kurulu 21 Şubat tarihinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde biraraya gelmişti. Erol Bilecik başkanlığındaki TÜSİAD heyeti, ekonomi ve yatırım ortamı, AB ve Gümrük Birliği, uluslararası ilişkiler, sanayi 4.0, dijital dönüşüm, eğitim ve gençlik konularında Türk iş dünyasının görüşlerini Cumhurbaşkanı’na sundu ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmuştu.

Cumhurbaşkanlığı TÜSİAD Heyetinde Başkan Erol Bilecik, Başkan yardımcısı Ali Y. Koç, Başkan Yardımcısı Simone Kaslowski, Başkan Yardımcısı Murat Özyeğin, TÜSİAD üyeleri Serra Akçaoğlu Batu Aksoy, Bahadır Balkır, Barış Oran Mehmet Tara, İdil Yiğitbaşı, Bahadır Kaleağası, ve Eray Akdağ yer almıştı.

HEYETTE ALİ KOÇ'UN YER ALMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

TÜSİAD'ın yeni yönetim kurulunun bugün Başbakan Binali Yıldırımı ziyaretinde daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaretinde yer alan TÜSİAD Başkan Yardımcısı Ali Koç'un olmaması dikkat çekti... 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde