TTNET’in Herkes İçin İnternet projesi İngiltere’de finale kaldı

TTNET’in Herkes İçin İnternet projesi İngiltere’de finale kaldı

TTNET, Herkes İçin İnternet projesiyle kurumsal sorumluluk alanında dünyanın önde gelen kurumlarından Ethical Corporation’ın “Responsible Business Awards” programında finale kaldı.

TTNET’in Herkes İçin İnternet projesi İngiltere’de finale kaldı
16px
24px
25.07.2014 12:34
ABONE OLgoogle
TTNET, Herkes İçin İnternet projesiyle kurumsal sorumluluk alanında dünyanın önde gelen kurumlarından Ethical Corporation’ın “Responsible Business Awards” programında finale kaldı. Herkes İçin İnternet projesi geçtiğimiz yıl Birleşmiş Milletler’in Business Call to Action (BCtA) ağına Türkiye’den dahil edilen ilk proje de olmuştu.
 
Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET, Birleşmiş Milletler’in BCtA ağına Türkiye’den katılan ilk şirket olmasını da sağlayan Herkes için İnternet projesiyle kurumsal sorumluluk alanında dünyanın önde gelen kuruluşlarından Ethical Corporation’ın “Responsible Business Awards” programında “En Etkili Ulusal Toplumsal Yatırım Programı” kategorisinde finale kaldı.

TTNET, kendisini finale taşıyan Herkes İçin İnternet projesi doğrultusunda kalkınmada öncelikli bölgelerde, interneti online eğitim ile birleştiren ve yüz yüze internet okuryazarlığı eğitimleri de içeren paketi ile Türkiye’de internet kullanımını artırmayı hedefliyor.

İngiltere merkezli Ethical Corporation tarafından “En Etkili Ulusal Toplumsal Yatırım Programı” kategorisinde finalist gösterilen Herkes İçin İnternet adlı proje,  2013 yılında Birleşmiş Milletler’in Business Call to Action (BCtA) organizasyonu tarafından örnek gösterilmiş ve bu proje ile TTNET BCtA ağına kabul edilen ilk Türk şirketi olmuştu. TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya ise projeyi New York’ta düzenlenen toplantıda dünyanın önde gelen 82 şirketinin dâhil olduğu BCtA ağına tanıtmıştı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde