TRT'den o yandaşa haftada 750 bin lira

TRT'den o yandaşa haftada 750 bin lira

TRT’nin, Milli İstihbarat Teşkilatını konu alan “MİlaT” isimli yeni dizisinin yapımcısına haftada 750 bin lira ödediği bildirildi. Peki dizinin yapımcısı kim?

TRT'den o yandaşa haftada 750 bin lira
16px
24px
30.04.2015 13:32
ABONE OLgoogle
TRT’nin, Milli İstihbarat Teşkilatını konu alan “MİlaT” isimli yeni dizisinin yapımcısına haftada 750 bin lira ödediği bildirildi. Dizinin yapımcı ise aynı zamanda AKP’den Uşak Milletvekili adayı olan Eyüp Gökhan Özekin..

Özekin, 10 Kasım’da, Cumhuriyetimiz’in kurucusu Atatürk için yandaş gazeteye “Olmasaydın da Olurduk” başlıklı ilan vermiş ve eleştiriler üzerine de “İlan verme işleri de bayağı pahalı. Eğer param olsa her yıl bu ilanı veririm” demişti.


‘’TRT KIZAR’’

SÖZCÜ’ye konuşan Eyüp Gökhan Özekin, “Dizi için TRT’den aldığım parayı söyleyemem. Söylersem TRT bana kızar” dedi. Özekin, “Haftada 750 bin lira aldığınız söyleniyor” şeklindeki ısrarlı sorumuza rağmen, “Onun üzerinde değil” yanıtını vermekle yetindi.

TRT yetkilileri de, SÖZCÜ’nün bu konudaki sorusuna, “Yönetim Kurulu olarak kime ne para ödendiği konusunda bilgi vermeme kararı alındı” demekle yetindiler.

MİT’i konu alan ve 3 hafta önce yayınlanmaya başlanan “MİlaT” dizisi için senaristlerin, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın oğlundan da destek aldıkları iddia edilmişti. Dizi, MİT bağlamında istihbarat savaşlarını içeriyor.

Ali Ekber Ertürk/Sözcü
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde