TOBB'dan önemli uyarı: Sermayeyi ürkütmeyelim

TOBB'dan önemli uyarı: Sermayeyi ürkütmeyelim

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: “Sermayeyi ürkütürsek yarın bu ülkenin geleceğine zarar vermiş oluruz”

TOBB'dan önemli uyarı: Sermayeyi ürkütmeyelim
16px
24px
29.07.2016 17:50
ABONE OLgoogle
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasına yönelik gözaltılar için Fethullahçı terör örgütüne bulaşanların tespit edilip gerekenin yapılmasını, ama söylentilerle hareket edilmemesi gerektiğini söyledi.

Darbe girişimi gecesi yaşananlar için CNN Türk kanalı Ankara Temsilciliğine geçmiş olsun ziyaretine giden Hisarcıklıoğlu, “Türk iş dünyası olarak birçok yerden, oda başkanlarımdan CNN’in oynadığı rolü büyük bir takdirle ifade ediyorlar bana, ben de bundan büyük memnuniyet duyuyorum. Tebrik ederim sizi” dedi.

Darbe girişiminde bulunan vatan hainlerinin yanında kim yer aldıysa bunların muhakkak ortaya çıkartılması gerektiğini belirten Hisarcıklıoğlu, “ama iş dünyasındaki yapılacak işin de muhakkak Sayın Bakanın ifade ettiği gibi cerrahi müdahalenin yapıldığı gibi dikkatli olması lazım, çünkü sermayeyi ürkütürsek yarın bu ülkenin geleceğine zarar vermiş oluruz” dedi.

Hisarcıklıoğlu, geçmişte bu grupta yer alıp sonra hatasından dönenlerin olabileceğini, onlara da fırsat verilmesi gerektiğini söyledi.
 
Türk iş dünyasına özellikle bir çağrıda bulunduklarını da vurgulayan TOBB Başkanı, “bütün üyelerimize mektup yazdık, mal alıp mal sattığınız insanlara Türkiye’de ne döndü, bunun izah edilmesine ihtiyaç var dedik, onlar da sağ olsunlar yapıyorlar” ifadelerini kullandı. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde