TOBB: Büyükelçi Karlov’a yapılan alçak saldırıyı kınıyoruz

TOBB: Büyükelçi Karlov’a yapılan alçak saldırıyı kınıyoruz

Hisarcıklıoğlu, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a karşı düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin, saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, "Huzura kastederek, kaos ortamıyla amaçlarına ulaşmayı umut edenlerin asla başaramayacaklar" dedi.

TOBB: Büyükelçi Karlov’a yapılan alçak saldırıyı kınıyoruz
16px
24px
20.12.2016 08:40
ABONE OLgoogle

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a karşı düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin, saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, "Huzura kastederek, kaos ortamıyla amaçlarına ulaşmayı umut edenlerin asla başaramayacaklar" dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a karşı düzenlenen silahlı saldırıyı şiddetle kınadığını açıkladı. Hisarcıklıoğlu, yazılı yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Türk iş dünyası saldırıyı kınadı: Sağ duyulu olmalıyız

"Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Sayın Andrey Karlov'un, Çağdaş Sanatlar Merkezi'ndeki resim sergisinin açılışı sırasında uğradığı silahlı saldırı neticesinde hayatını kaybetmesinden derin bir üzüntü duydum. Terör ve şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu, lanet ettiğimizi her defasında yineliyoruz. Sayın Büyükelçiye düzenlenen saldırı da asla kabul edilemeyecek, insanlık dışı bir olaydır. Türkiye ve Rusya tarihten gelen dostluğunu, güçlü ekonomik ilişkiler ile perçinlemiştir. İki ülkenin halklarının da teröre karşı ortak tepki verdiğine inancım tamdır. Bu hain saldırının faillerinin ortaya çıkarılacağına inanıyor, Sayın Büyükelçinin ailesine, yakınlarına ve Rus halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyorum."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde