TOBB Başkanı, Uludağ'da ne yapacak?

TOBB Başkanı, Uludağ'da ne yapacak?

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Uludağ'a çıkıyor....

TOBB Başkanı, Uludağ'da ne yapacak?
16px
24px
11.02.2015 12:55
ABONE OLgoogle
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) ev sahipliğinde Bursa’daki oda ve borsalarla bir araya gelecek.

12 Şubat Perşembe gecesi Bursa’ya gelecek olan Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki TOBB yönetimi, 13 Şubat Cuma günü saat 13.30’da Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nı, ardından da Gemlik Ticaret Borsası’nı ziyaret edecek.

Daha sonra Orhangazi’ye geçecek olan TOBB yönetimi, burada Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın ödül törenine katılacak. TOBB yönetiminin bir sonraki durağı ise İznik olacak. TOBB Yönetimi, buradan da Yenişehir’e geçerek, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Yenişehir Ticaret Borsası yönetimleriyle ile görüşecek. TOBB yönetimi, akşam yemeğinde ise BTSO Meclisi üyeleriyle bir araya gelecek.

TOBB yönetimi, cumartesi günü Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nı ziyaret edecek. Karacabey Ticaret Borsası üyeleriyle de buluşacak olan TOBB yönetimi, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ile bir araya gelerek, ilçe oda ve borsa ziyaretlerini tamamlamış olacak.

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, cumartesi günü saat 17.00’de BTSO’nun Altıparmak hizmet binasının resmi açılışını yapacak. TOBB Yönetim Kurulu, açılışın ardından yine Altıparmak Hizmet Binası’nda olağan toplantısını gerçekleştirecek.
TOBB üyeleri, cumartesi gününün akşamında da Uludağ’a çıkarak, ‘Kirazlıyayla Sanatoryum Tesisleri’ni inceleyecek.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde