TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Diyarbakır’a ‘moral çıkarması’

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Diyarbakır’a ‘moral çıkarması’

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Diyarbakır iş dünyası ile bir araya geldi, kent merkezinde sohbet ettiği esnafa moral verdi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Diyarbakır’a ‘moral çıkarması’
16px
24px
06.01.2017 08:42
ABONE OLgoogle

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Diyarbakır iş dünyası ile bir araya gelerek talepleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ve çok sayıda esnafla bir araya gelen Hisarcıklıoğlu, Kredi Garanti Fonu üzerinden finansmana ulaşabilmek için oluşturulan imkanlardan ve yerli malına fiyat avantajına kadar birçok uygulama hakkında bilgi verdi.

Hisarcıklıoğlu kent merkezinde sohbet ettiği esnafa moral dağıttı. Birlik ve beraberlik olduğu takdirde her türlü sorunun aşılacağını, ekonominin de güç kazanacağını anlatan- Hisarcıklıoğlu, Diyarbakır Ticaret Borsası’nda, Borsa Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve Diyarbakır İl Kadın Girişimcileri ile bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

Burada konuşan Hisarcıklıoğlu, zenginliğin olması için ticaretin büyümesi, ticaret için de huzurun var olması gerektiğini vurgulayarak, “Diyarbakırlı kardeşlerimi kutluyorum. Ülkenin birliği ve beraberliği noktasında her zaman önemli rol oynadılar. Birbirimizi seveceğiz. Birbirimizi seversek, inanın Allah da onun bereketini bizlere verecektir” dedi.

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil de borsalarının Hububat Laboratuvarı Geliştirme Projesi, Lisanslı Depoculuk Projesi, Tohum Sertifikasyonu Laboratuvarı ile Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin son durumu hakkında bilgi verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde