TBMM Başkanı İsmail Kahraman yoğun bakıma kaldırıldı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman yoğun bakıma kaldırıldı

Ankara Güven Hastanesinde tedavi gören TBMM Başkanı İsmail Kahraman dün yeniden fenalıştı ve yoğun bakıma servisine alındı.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman yoğun bakıma kaldırıldı
16px
24px
09.01.2017 08:16
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı olan ve Ankara Güven Hastanesinde tedavi gören TBMM Başkanı İsmail Kahraman dün yeniden fenalıştı ve yoğun bakıma servisine alındı.

Pakistan ziyareti sırasında içtiği bir sudan dolayı başlangıçta rahatsızlanan ve verilen ilaçlara rağmen rahatsızlığı daha da artan İsmail Kahraman, Güven Hastanesinde ameliyat edilmişti.

Ameliyat sonrası TBMM Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sayın İsmail Kahraman yapılan tıbbi değerlendirmeleri sonucunda infeksiyon hastalığı teşhisi konularak, ileri tetkik ve tedavisine devam edilmek üzere hastaneye yatırılmıştır" denilmişti.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'ün haberine göre; normal odaya alınmasına rağmen rahatsızlığı geçmeyen İsmail Kahraman yeniden yoğun bakım servisine alındı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde