Stevie Awards’dan Akbank’a 8 Ödül

Stevie Awards’dan Akbank’a 8 Ödül

Akbank, Stevie Awards’ın düzenlediği "International Business Awards"da 2 Altın, 3 Gümüş ve 3 Bronz ödül kazandı.

Stevie Awards’dan Akbank’a 8 Ödül
16px
24px
25.08.2015 09:44
ABONE OLgoogle
Uluslararası prestijli ödül platformu Stevie Awards, 2002 yılından bu yana dünyanın en iyi ürün, hizmet ve iletişim projelerini belirliyor.  Stevie Awards’ın  düzenlediği “International Business Awards”, geçtiğimiz günlerde değerlendirmelerinin sonuçlarını açıkladı.  Akbank’ın ürün, hizmet ve iletişim projeleri, bu yıl başarılarına yenilerini ekleyerek 2 Altın, 3 Gümüş, 3 Bronz Stevie ödülüyle onurlandırıldı.

Akbank’ın ses getiren kurumsal sosyal sorumluluk projesi “Ekonominin Kahramanı Çocuklar”, Türkiye’de Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi unvanını alarak, Altın Stevie Ödülüne layık görüldü.  Akbank Direkt Mobil Uygulaması da, “Deneysellik ve İnovasyon” kategorisinde Altın Stevie ödülünü aldı. 

Akbank Direkt Mobil Uygulaması Ekibi, “Bilgi Teknolojisi Ekibi” kategorisinde Gümüş Stevie ödülüne layık görüldü.   Akbank’ta bankacılık uygulamalarının sistem testlerinden sorumlu Sistem Test Araç ve Süreç Ekibi “Bilgi Teknolojisi Ekibi” kategorisinde Gümüş Stevie ödülüne layık görülürken, Akbank websitesi, de “Bankacılık” kategorisinde Gümüş Stevie ödülü kazandı.

Akbank Sanat’ın Instagram projesi Kısa Yol,  “En İyi Instagram Kullanımı” kategorisinde Bronz Stevie ödülüne layık görüldü.  Akbank Kurumsal İletişim Bölümü de, “İletişim Ekibi” kategorisinde ödül alan tek Türk şirketi olarak  Bronz Stevie ödülü kazandı.

Akbank’ın farklı alanlardaki başarılarının uluslararası ödül platformlarınca takdir görmesinden mutluluk duyduğunu belirten Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Stevie 2015 sonuçları ile ilgili şunları söyledi: “Akbank olarak teknolojiye, mobiliteye, sosyal sorumluluk ve iletişim projelerine büyük önem veriyoruz.  Yaratıcı ve yenilikçi projelerle hem ürün ve hizmetlerimizi geliştiriyor, hem de kurumsal sosyal sorumluluk misyonumuzu yerine getiriyoruz.  Teknolojiye yaptığımız yatırımlar, yenilikçi projelerimiz ve ülkemizin geleceğine yönelik gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk çalışmaları Akbank’ı ödül platformlarında da öne çıkarıyor.  Bankamızın farklı birimlerinin kazandığı başarılar bizi daha da iyi projeler için teşvik ediyor.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde