Star Gazetesi'nde Elif Çakır da kovuldu

Star Gazetesi'nde Elif Çakır da kovuldu

Star ve Akşam gazetelerinde yaşanan yayın yönetmenleri ayrılığı sonrası bir veda haberi de Star yazarı Elif Çakır'dan geldi.

Star Gazetesi'nde Elif Çakır da kovuldu
16px
24px
26.11.2014 05:55
ABONE OLgoogle
Star ve Akşam gazetelerinde yaşanan yayın yönetmenleri ayrılığı sonrası bir veda haberi de Star yazarı Elif Çakır'dan geldi. Çakır, Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan'ın görevden alınmaları sonrası twitter'da 'bir süre izne ayrıldığını' yazdı.

Ardından bu tweet'ni silen Elif Çakır kendisinin de işine son verildiğini ancak üslubun bu olmaması gerektiğini belirten tweetler attı. Çakır' görevden alınan gazeteciler için de 'abim' dedi.

Yapılan bu operasyona tepki gösteren Star gazetesi yazarı Elif Çakır,Twitter üzerinden paylaştığı mesajda “Ortalık utanması olmayan sahte kahraman doluymuş da haberimiz yokmuş! Haya ediyorum, Mustafa abilere yapılanlar hepimize yapılmıştır.Güven duygumuz zedelendi. Vicdanımız yaralandı! Ben bu yaşananları kaldıramıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut ile birlikte sosyal medyada kumpas kurduğu iddiasıyla Star’dan kovulan Cemil Ertem’in attığı “pazartesiyi bekleyin” tweetine de göndermede bulunan Çakır, “Ahlaksızca atılan "pazartesiyi bekleyin" tweetinden sonra bu Mustafa abilere yapılan nasıl yorumlanır?” ifadesini kullandı.

İŞTE O TWEETLER

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde