Spiker Nevşin Mengü’nün beklenen dönüşü gerçekleşmedi

Spiker Nevşin Mengü’nün beklenen dönüşü gerçekleşmedi

CNN Türk'ün haber sunucusu Nevşin Mengü'nün bu akşam ekrana dönmesi bekleniyordu. Ancak beklenen dönüş olmadı ve ana haber bültenini yine Başak Şengül sundu.

Spiker Nevşin Mengü’nün beklenen dönüşü gerçekleşmedi
16px
24px
06.06.2017 19:41
ABONE OLgoogle

CNN Türk’te canlı yayında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ABD Başkanı Donald Trump'la yaptığı görüşmeyi değerlendiren Nevşin Mengü, görüşmesinin kısa sürmesiyle ilgili “Girdisi çıktısı, oturdusu kalktısı toplam 23 dakika sürdü. Erdoğan, Trump'ı Türkiye'ye davet etti, Trump ise arkasını dönüp gitti” ifadesini kullanmıştı.

Mengü'nün bu ifadelerinin AKP'de rahatsızlık yarattığı ve CNN Türk yönetiminin ünlü spikere yayına çıkmayacağını tebliğ ettiği iddia edildi.

Bu iddialar çeşitli haber sitelerinde yer aldıktan sonra Nevşin Mengü'nün sosyal medya hesabından yaptığı “Dönücem :) yakında görüşürüz” paylaşımı dikkat çekmişti.

Konuyla ilgili CNN Türk’te ana haberi sunan Saynur Tezel, pazartesi günü sunumunu bitirdikten sonra “Yarın Nevşin Mengü ile ana haberi izleyebilirsiniz” demişti.

Ancak bu akşam Nevşin Mengü CNN Türk’teki ana haber bültenine çıkmadı. Ana haber bültenini yine Başak Şengül sundu

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde