Kumarhane fotoğrafları Sabah muhabirinin başını yedi!

Kumarhane fotoğrafları Sabah muhabirinin başını yedi!

Sözcü gazetesinde yayınlanan Yavuz Bingöl'ün kumarhanede çekilmiş fotoğrafları, Sabah gazetesinin ödüllü muhabirinin işine mal oldu...

Kumarhane fotoğrafları Sabah muhabirinin başını yedi!
16px
24px
25.05.2016 12:16
ABONE OLgoogle
Geçtiğimiz hafta Sözcü gazetesinde yayınlanan Yavuz Bingöl'ün kumarhanede çekilmiş fotoğrafları, Sabah gazetesinin ödüllü muhabirinin işine mal oldu...

Geçen hafta (20 Mayıs 2016) tarihinde Sözcü gazetesinin manşetten verdiği şarkıcı ve oyuncu Yavuz Bingöl'ün kumarhanede oyun masasında çekilen fotoğrafları Sabah muhabirinin başını yedi.

Sözcü gazetesinde yayınlanmasıyla gündeme bomba gibi düşen fotoğrafların peşine düşen Yavuz Bingöl kumarhanenin kamera görüntülerini inceletti. O esnada kendisine yönelen ve kamerada aleni şekilde kendisini çeken kişiyi farkeden sanatçı, bu kişinin kimliğini araştırdı. 

Araştırma Sabah muhabirini işaret ediyordu...

Araştırma sonucu, Sabah gazetesi ekonomi servisinin başarılı muhabirinin ismini ortaya çıkardı.Sonuç bununla da sınırlı değil.

Yaptığı haberlerle ekonomi camiasının oldukça yakından tanıdığı hatta MÜSİAD, EGD ve Sedat Simavi Ödülleri'ne layık görülen başarılı muhabirin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Yavuz Bingöl tarafından Sabah gazetesi yönetimine iletilmesi ile işine son verildi.

Medyaradar.com
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde