Sow'dan bir jeneriklik gol daha: Hissettim, oldu

Sow'dan bir jeneriklik gol daha: Hissettim, oldu

Sow, Fenerbahçe formasıyla jeneriklere geçecek bir gol daha kaydetti.

Sow'dan bir jeneriklik gol daha: Hissettim, oldu
16px
24px
27.11.2016 20:32
ABONE OLgoogle

Attığı röveşata gollerine bir yenisini de Çaykur Rizespor karşısında ekleyen Sow, 32. dakikada Mehmet Topal'ın asistini çok güzel bir şekilde değerlendirdi. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'a da röveşata golü atan Sow, Çaykur Rizespor karşısında da aynı şekilde fileleri havalandırmayı başardı.

Sow, Çaykur Rizespor karşısında attığı gollerle bu sezon gol sayısını 5'e yükseltti. Senegalli futbolcu, Süper Lig'de 4, UEFA Avrupa Ligi'nde ise takımı adına 1 gole imza attı. Sow, bu sezon Süper Lig'deki bütün gollerini deplasmanda attı.

Fenerbahçe, Çaykur Rize'yi 5'ledi

Sow Röveşata Golü İçin: Hissettim, Denedim ve Oldu

Çaykur Rizespor deplasmanında attığı röveşata golü için konuşan Moussa Sow, "Çok fazla düşünmedim, hissettim, denedim ve oldu. Çok mutluyum." dedi.

Fenerbahçe'de gecenin adamı Moussa Sow, Rizespor'a hat-trick yaptığı maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

İşte Moussa Sow'un flaş röportajdaki değerlendirmeleri...

"BEN BİR GOLCÜYÜM"

"Benim için gerçekten güzel bir akşamdı, Fenerbahçe için de öyle. Diğer maçlara oranla daha iyi olmayan bir başlangıç yaptık. İlk gol Rizespor'dan geldi, ardından bir zincir gibi goller geldi. Toplamda 3 gol attım, mutluyum maçtan ve gollerimden. Ben bir golcüyüm ve gol atmak istiyorum. Atamayınca mutsuz oluyorum.

Fenerbahçe kulübüne ve taraftarlarına çok teşekkür ediyorum, bana verdikleri destek için. Saha içinde her şeyimi veriyorum."

"HAT-TRİCK YAPTIM"

"Ligden düşmüş bir takıma karşı hat-trick yapmıştım, yine hat-trick yaptım."

"HİSSETTİM"

"Mehmet Topal beni gördü, ben de bir işaret yaptım, pas istedim. Çok da fazla düşünmedim. Topun gelişini görünce yapabilirim dedim, hissettim, denedim ve mutluyum gol olduğu için."

Süper Lig'in en golcüsü Fenerbahçe
Fenerbahçe, bu sezon gol sayısını 28'e yükseltti ve ligin en golcü takımı durumuna geldi. 

Son 4 haftada 15 gol atarak önemli bir performans sergileyen Fenerbahçe, Çaykur Rizespor filelerini 5 kez havalandırarak 27 gollü Medipol Başakşehir'i geçti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde