Sosyetik işkence: Keserim seni...

Sosyetik işkence: Keserim seni...

Tuncer Öztarhan'dan şiddet yüzünden boşanan Ece Erken'in ikinci evliliği de aynı sebepten bitiyor. Erken, boşanma davası açtığı Serkan Uçar'ın kendisini 'Seni keserim' gibi mesajlar atıp ölümle tehdit ettiğini iddia etti. 'Kaynana şiddeti' sosyeteye de sıçradı!

Sosyetik işkence: Keserim seni...
16px
24px
07.07.2015 08:52
ABONE OLgoogle
Tuncer Öztarhan'dan şiddet yüzünden boşanan Ece Erken'in ikinci evliliği de aynı sebepten bitiyor. Erken, boşanma davası açtığı Serkan Uçar'ın kendisini 'Seni keserim' gibi mesajlar atıp ölümle tehdit ettiğini iddia etti. 'Kaynana şiddeti' sosyeteye de sıçradı!

Naz Elmas'ın 6 aylık eşi Emre Kıramer'den Canan Kıramer yüzünden boşandığı iddia edildi. Sosyetik kaynana, düğünde takılan mücevherlere el koydu, oğluyla gelinini balayına yollamadı

VEPA'NIN veliahtı Tuncer Öztarhan ile 2008'de evlenen Ece Erken, 1 yıl sonra "şiddet ve dayak" iddiasıyla boşanma davası açtı. Erken, ikinci evliliğinde de benzer sorunlar yaşadı. 1 yıl önce kendisinden 11 yaş küçük Serkan Uçar'la evlenen Erken, boşanma davası açmaya hazırlandığı eşi hakkında şok iddialarda bulundu.

İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Ece Erken, kendisi ve ailesinin Serkan Uçar tarafından sürekli tehdit edilip aşağılandığını iddia etti. Erken'in diğer iddiaları ise şöyle: Ünlü sunucu, Uçar'ın hamileliği süresince gösterdiği şiddet nedeniyle defalarca hastaneye gitti ve çocuğunu kaybetme tehlikesiyle karşılaştı. Ece Erken, kocasıyla kavga ettiğinde hayatından endişe ederek 155'i aradı. Erken, psikolojik sorunları ve şiddet eğilimi nedeniyle kocasının doktora gitmesini istedi.

Doktora giden Serkan Uçar, tedaviyi sürdürmedi. Uçar, Ece Erken'e, "Seni öldüreceğim. Seni keseceğim. Ulan sen beni bırakırsan seni öldürürüm, senin sonun olurum. İlk seni sonra kendimi" şeklinde mesajlar attı. Erken, bu sebeplerden dolayı kocasının kendisine yaklaşmamasını ve gerekli tüm tedbirlerin alınmasını istedi. Mahkeme talebi yerinde bulundu. Uçar, 3 ay eşine asla yanaşamayacak!

TEDAVİ GÖRECEK

Mahkeme kararına göre Serkan Uçar, Ece Erken'le yaşadığı evdeki eşyalarını polis gözetiminde alacak. Eşine mesaj atması bile yasak olan Uçar, silahlarını da polise teslim edecek. Öfke kontrolü için bir sağlık kuruluşuna muayene olması gereken işadamı gerekirse tedavi olacak.

NAZ Elmas'ın hızlı başlayan evliliği, yine aynı hızda bitti. 31 Aralık 2014'te sosyetik Emre Kıramer'le evlenen güzel oyuncu, yaklaşık 6 ay sonra boşandı. Naz Elmas'ın ayrılık kararının ardından da 'psikolojik şiddet' çıktı.

Dedikodulara göre güzel oyuncu, kayınvalidesi Canan Kıramer'in ağır sözleri ve baskıcı tavrından bıkıp usandı. Kıramer, düğünde gelinine takılan tüm takı ve mücevherleri Naz Elmas'tan alıp kendi kasasına koydu. Yine iddiaya göre Canan Kıramer, balayı planları yapan oğlu Emre'ye "Balayına gitmeyeceksiniz, böyle şeylere gerek yok" dedi. Emre Kıramer de annesinin sözünü dinleyince Naz Elmas, balayını İstanbul'da geçirmek zorunda kaldı. 

Hep annesini dinledi 

Güzel oyuncu, evine alacağı eşyalara hatta mutfak alışverişine dahi kayınvalidesi Canan Kıramer'in karışması üzerine evlilikten bunaldı. Sosyete dünyasında 'kaynana baskısının' yaşanmayacağını düşünen Naz Elmas, başına gelenler karşısında şoke oldu. Emre Kıramer'in de özellikle maddi konularda annesinin sözünden kesinlikle çıkmadığını gören güzel oyuncu, bu nedenle evliliğini 
tek celsede sonlandırdı.

KAYNANASINDAN KAÇTI

Naz Elmas'ın yakın çevresine göre 6 aylık evliliğini kayınvalidesi Canan Kıramer bitirdi. Kıramer'in baskıları ve kendisini sürekli aşağılamasından bıkan oyuncu, eşi Emre Kıramer'den de destek göremeyince boşandı.

TEK KATLANAN BADE

Güzel oyuncu Bade İşçil, sosyetik eşi Malkoç Süalp'e açtığı boşanma davasındaki iddialarıyla Türkiye gündemine yerleşti. Eşinin 'anne ile çocuk arasında bağ olmasın diye' oğlu Azur'un göbek bağını kesmek istediğini, bebeğini emzirmesine izin vermediğini ve köpeğini tekmelediğini iddia eden İşçil, bunlara rağmen boşanma davasını geri çekince hemcinslerinin tepkisini çekti.

24 SAATTE BİTİRDİ

Güzel oyuncu Hande Ataizi, 2004'te sosyete dünyasının ünlü isimlerinden Fethi Pekin'le evlendi. 1 buçuk yıllık flörtün ardından dünyaevine giren ikili, bir rekora imza attı ve 24 saat geçmeden boşandı. Hande Ataizi'nin boşanma gerekçesi, Pekin'in babasının kendisine yaptığı psikolojik baskıydı. Düğünden önce imzalatılmak istenen evlilik sözleşmesiyle sarsılan Ataizi, gördüğü psikolojik şiddet yüzünden evliliği noktaladı.
Takvim
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde