Sosyetik isim tatilde tanıştığı İtalyan şefle evleniyor

Sosyetik isim tatilde tanıştığı İtalyan şefle evleniyor

Nurettin Hasman ile Güliz Onursal'ın ikizlerinden Merve Hasman'ın film senaryolarına taş çıkartan bir aşka tutulduğunu öğrendim.

Sosyetik isim tatilde tanıştığı İtalyan şefle evleniyor
16px
24px
18.03.2016 08:40
ABONE OLgoogle
Nurettin Hasman ile Güliz Onursal'ın ikizlerinden Merve Hasman'ın film senaryolarına taş çıkartan bir aşka tutulduğunu öğrendim. 2009 yılında Alican Özbaş ile evlenip dört ay sonra boşanan Merve Hanım'ın o günden beri kapalı olan gönül kapısını, bir İtalyan açmayı başarmış. Merve Hanım'ın beyaz atlı prensi, geçen Haziran'da ailece gittikleri İtalya seyahatinde karşısına çıkmış.

Forte dei Marmi adlı tatil beldesinde akşam yemeği için gittikleri Osteria a Pagliai adlı restoranda olanlar olmuş! Merve Hanım, restoranın şefi Tomasso Salvatori'ye ilk görüşte aşık olmuş.

İtalyan şef de kızımıza aynı duyguları besleyince ateş bacayı sarmış.

TANIŞTIKLARI YERDE EVLENECEKLER 

Şimdi sıkı durun; Merve Hasman ile İtalyan Tomasso Salvatori'nin ilişkisi, bir yaz aşkı olarak kalmamış ve çift evlenmeye karar vermiş. Bu pazar, tanıştıkları yer olan Forte dei Marmi'deki Osteria a Pagliai Restaurant'da muratlarına erecekler. Mutluluktan bulutların üzerinde dolaştığını duyduğum Merve Hasman'ın düğününe, ailelerin yanı sıra çok yakın birkaç arkadaşı katılacakmış. Damat Bey, düğün yemeğini kendi elleriyle
hazırlayacakmış. Bu arada 'Kadının yeri kocasının yanıdır' diyen Merve Hanım, evlenince İstanbul ile irtibatı koparacak. Merve Hanım'ın, filmleri aratmayan ve mutlu sona ulaşan bu aşk hikayesi umarım ömür boyu sürer...
Bülent Cankurt/Sabah
 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde