Sonsuzluğa uzanan aşk dolu yolda Altınbaş ışıltısını hissedin

Sonsuzluğa uzanan aşk dolu yolda Altınbaş ışıltısını hissedin

Bahar aylarının romantizmi içinde evet demeye hazırlanan çiftler için Altınbaş, ömür boyu aşkı arayan tasarımlar sunuyor…

Sonsuzluğa uzanan aşk dolu yolda Altınbaş ışıltısını hissedin
16px
24px
17.04.2014 12:31
ABONE OLgoogle
Aşkın ve bağlılığın bir ömür boyu sembolü olma özelliğini taşıyan pırlanta, Altınbaş’ın usta ellerinde zarafet ve ışıltı ile hayat buluyor. Bahar aylarının romantizmi içinde evet demeye hazırlanan çiftler için Altınbaş, ömür boyu aşkı arayan tasarımlar sunuyor… 

Altınbaş baharın romantizmini aşkın ışıltısı ile birleştiyor ve aşkın mücevher formunu tasarımlarına taşıyor. Yüzyıllardır aşkın simgesi olan pırlanta, 2014 yılının peri masallarında da en dikkat çekici rolün sahibi olacak. Temeli sarsılmayan sonsuz aşkları temsil eden mücevherler, Altınbaş 2014 Koleksiyonu’nda yer alıyor.  

En ince işçilik detayları ile özel olarak tasarlanan pırlanta alyanslar, damla kesim küpeler ve damla uçlu kolyeler kutlanacak tüm mutlu anlar için en romantik seçenek olarak Altınbaş mağazalarında yer alıyor. 

Pırlanta’nın en ince hatları ile işlendiği Wedding Koleksiyonu’nda yüzükler, kolye ve küpeler klasik çizgisini korurken, prenseslerin boynunu saran boyun hizasında kolyeler göz kamaştırmaya devam edecek.

Altınbaş mutluluğunuza bir ömür boyu tanık olacak

Birbirinden şık tasarımların markası Altınbaş, bir ömür boyu mutlulukla taşınacak alyans seçenekleriyle gelin ve damatlara en özel günlerinde farklı alternatifler sunuyor. Altınbaş’ın çiftlere her zevke hitap eden modern, klasik ve zarif alyansları ile gelin ve damatlar, en mutlu anlarını ölümsüz kılıyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde