Somali'de Türk heyetine bombalı saldırı

Somali'de Türk heyetine bombalı saldırı

​Somali'de bulunan Türk heyetine bombalı araçla bir saldırı gerçekleştirildiği duyuruldu.

Somali'de Türk heyetine bombalı saldırı
16px
24px
22.01.2015 14:21
ABONE OLgoogle
Somali'de bulunan Türk heyetine bombalı araçla bir saldırı gerçekleştirildiği duyuruldu. Reuters'in abonelerine geçtiği habere göre saldırı Başkent Mogadişu'da meydana geldi.

Resmî bir ziyaret amacıyla Etiyopya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir sonraki durağının Somali olacağı biliniyor. 

ÖLEN YADA YARALANAN YOK

Kızılay Genel Müdürü Mehmet Güllüoğlu, saldırıda herhangi bir Türk vatandaşının ölmediği ve yaralanmadığı bilgisini aldıklarını söyledi.

Somali'nin başkenti Mogadişu'da Türk heyetine yönelik düzenlenen bombalı saldırı olayının ardından bir televizyon kanalına telefon bağlantısı ile katılan Mehmet Güllüoğlu, son durumu aktardı. Bombalı saldırının, Türk heyetinin kaldığı otelin dışında meydana geldiği yönünde bilgi aldıklarını belirten Güllüoğlu, "Kızılay olarak 3 yıldır Somali'de çalışıyoruz. Zaman zaman saldırılar oluyor. Bu olaya çok şaşırdığımızı söyleyemeyiz. Belki korkutmak istediler, olabilir. Bize ulaşan bilgilere göre ekibimizden ve misafirlerden ölen yada yaralanan yok" dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde